Vill du gå barskolan i sommar?

Kommer ni ihåg 2012 då jag och Ellen gick barskolan i Magaluf i sommar? Utbildningen är en intensiv kurs på 3 veckor. Det är en av dom bästa sakerna jag gjort. Delvis för upplevelsen, men också att jag är utbildad bartender. Träffade även en massa vänner för livet från hela sverige men även norge!

Vill även ge mina läsare ett litet erbjudande! Vill du också hänga med mig så har jag ett grymt erbjudande till dig just nu! Använd koden PAOW vid anmälan så får du ett exklusivt bartenderkit vid ankomst.

kittet ingår: 1 Barskolan Shaker 1 Barskolan Strainer 1 Barskolan Barsked 1 Barskolan Speedopener 1 Måttglas 3 droppkorkar.

Hoppas vi syns i sommar!gå in och boka på www.barskolan.net

10157088_10153965939995500_167710691_n

Några bilder från när jag gick barskolan! Det blev även en hel del festande i allt pluggande 😉

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Emma-Gill Macdonald Jacobsson april 9, 2014 at 11:17 f m

    Ska du på bartender skola i sommar igen?
    Isåfall vart ska du nån stans? Jag är sugen på att gå Bartender skola i sommar men vet inte riktigt vart och när. Man kanske kan ha en chans att åka och blanda drinkar med dig (y)

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *