Back in Miami 2013 – plåtningen med tidningen Frida

Igår skrev jag om när jag var i Miami och hälsade på Anna Hibbs med Peter som jag dejtade just då. Så nu idag tänkte jag berätta om när vi fortfarande är i Miami men här gjorde jag en plåtning med den svenska tjejtidningen Frida. Jätte roligt och lite rockigt, det var mycket färg och kul att få vara med om något sånt. En rolig grej som jag glömde berätta sist var att jag fick ett par så stooora skor på mig. Haha jag som åt som Pippi Longstrump ni vet filmen man såg när man var mindre haha!

paowimiami
Prova e-cigaretter – www.oddwolf.se – ange kod OW-PAOW i kassan för 15% rabatt!

frida2

 

Covergirl 😉

(Visited 18 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. Lisa maj 3, 2014 at 5:30 e m

   Det är jag med nyfiken på! Blir du smickrad eller förolämpad över att Sandra klär ut sig till dig på en fest med PH tema? Du har ju varit med där. Enligt kritikerna är det endast underklasskids som är med i PH och att Sandra, genom att tillhöra medelklassen inte har rätt att klä ut sig till någon från underklassen/medverkande i PH för att då klasshatar hon dessa personer. Skulle vara intressant att höra vad du har att säga om saken?! 🙂

   Reply
 1. Adina maj 2, 2014 at 5:55 e m

  Åh så härligt! Lagom avis!

  Reply
 2. Maria maj 2, 2014 at 5:59 e m

  Hei! Hva synes du om den nye sangen Wicked Wonderland? Den er populær i Norge nå, kanskje ikke kommet til Sverige ennå:)

  Reply
 3. Moa maj 2, 2014 at 7:29 e m

  Hmm har längtat efter att en av er storbloggare ska komma på idén att resa så mycket som möjligt, jag menar ni har det perfekta jobbet för det och hur roligt vore det inte att följa någon som bara flänger jorden runt och lever livet. Du har den potentialen. Meennnn, man får i stort sett aldrig se några bilder eller inlägg om din faktiska resa? Bara massa gammalt skit, tips på kläder och hudvård, fanbilder etc. Tråkigt! 🙂

  Reply
  1. Cissi maj 3, 2014 at 4:48 e m

   Men eller hur! Vad hände med alla bilder och inlägg om hur det är på resan? Väntar typ på att det skall komma upp mer sådant i bloggen. Alla inlägg känns ju nästan tidsinställda

   Reply
 4. Felicia maj 4, 2014 at 11:07 f m

  Du har möjligtvis inte några planer på att befinna dig i Magaluf någon gång mellan den 17 och 28 juni? 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *