Som ni vet så har jag gått Barskolan i Magaluf och det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv, jag älskar Magaluf och livet där! Jag vill typ flytta till Spanien och leva på stranden med alla biffiga latinos och steroidpumpade britter. Det var verkligen mitt livs roligaste upplevelse att vara där och efteråt började jag ju jobba på Grabbarna Grus Beach Club.

Nu har jag fixat en bra deal till er där ni kan vara en del av barskolegrupp 2 och få flygresan tur och retur från Stockholm eller Köpenhamn OCH transfer från flygplatsen till Mallorca helt gratis. Det vill ni inte gå miste om.

Boka din plats på barskolan.net och ange kod PAOW – flyg gr 2 för att få det feta erbjudandet!

 IMG_5829 IMG_7603-600x450

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *