BARSKOLAN I MAGALUF I SOMMAR

Som ni vet så har jag gått Barskolan i Magaluf och det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv, jag älskar Magaluf och livet där! Jag vill typ flytta till Spanien och leva på stranden med alla biffiga latinos och steroidpumpade britter. Det var verkligen mitt livs roligaste upplevelse att vara där och efteråt började jag ju jobba på Grabbarna Grus Beach Club.

Nu har jag fixat en bra deal till er där ni kan vara en del av barskolegrupp 2 och få flygresan tur och retur från Stockholm eller Köpenhamn OCH transfer från flygplatsen till Mallorca helt gratis. Det vill ni inte gå miste om.

Boka din plats på barskolan.net och ange kod PAOW – flyg gr 2 för att få det feta erbjudandet!

 IMG_5829 IMG_7603-600x450

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Anonym maj 6, 2014 at 5:03 e m

  Åldersgräns? Haha

  Reply
  1. may maj 8, 2014 at 4:00 e m

   18?

   Reply
 2. V maj 6, 2014 at 7:59 e m

  Jag gick den 2009 😀

  Reply
 3. Evita maj 8, 2014 at 7:21 e m

  Jag hoppas du vet skillnaden på spanjor och latino. Lite allmänbildning skadar inte.

  Reply
 4. isabella stansert maj 20, 2014 at 8:31 e m

  Hej. Måste börja med att säga att du är grym! Diggar dig som fan!
  Meen nu till saken, jag har funderat fram och tillbaka om den här bartender utbildningen och är riktigt sugen. Men en fråga, måste man ha någon slags erfarenhet inom yrket? Då jag verkligen har noll koll på alla miljoner olika drinkar som finns,
  så då blir jag osäker på att söka ;p
  Blir tacksam för svar 🙂
  Take care 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *