dagens outfit!

Screen Shot 2014-05-31 at 19.17.06 Screen Shot 2014-05-31 at 19.17.23

Dags att gå ut och ha kul med vänner, här har ni dagens outfit

(Visited 108 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Jannicke maj 31, 2014 at 7:43 e m

  Hejsan.
  Om man trycker på din kontakt grej här på sidan… funkar den inte eller läser du inte det du får?
  Alltså jag undrar bara för jag skrev för ett tag sedan och inte fått svar och jag fattar att du har saker att göra men skulle vilja ha svar och sen om jag ska skicka frågan igen till någon annan adress?

  Ha det bra =)

  Reply
 2. Sara maj 31, 2014 at 8:17 e m

  Hej Paulina! Jag har en fråga till dig, en fråga som kanske kräver ett längre svar? Min fråga är om du är bisexuell. Du har ju hintat ett flertal gånger att du är attraherad av tjejer också, men skulle du identifiera som bisexuell? Är du liksom lika attraherad av män som av kvinnor och kan du på riktigt bli upphetsad av en annan tjej? Är själv i ett stadie när jag håller på och fundera ut hur jag känner, eftersom att jag träffade en tjej ute i Stockholm i lördags som förmodligen gillade tjejer och vi pratade en hel del osv. Om du nu är bisexuell så haha lägg upp en kontaktannons så tar jag ut dig på dejt! 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *