dagens outfit!

Screen Shot 2014-05-31 at 19.17.06 Screen Shot 2014-05-31 at 19.17.23

Dags att gå ut och ha kul med vänner, här har ni dagens outfit

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)
 • Jannicke

  Hejsan.
  Om man trycker på din kontakt grej här på sidan… funkar den inte eller läser du inte det du får?
  Alltså jag undrar bara för jag skrev för ett tag sedan och inte fått svar och jag fattar att du har saker att göra men skulle vilja ha svar och sen om jag ska skicka frågan igen till någon annan adress?

  Ha det bra =)

 • Sara

  Hej Paulina! Jag har en fråga till dig, en fråga som kanske kräver ett längre svar? Min fråga är om du är bisexuell. Du har ju hintat ett flertal gånger att du är attraherad av tjejer också, men skulle du identifiera som bisexuell? Är du liksom lika attraherad av män som av kvinnor och kan du på riktigt bli upphetsad av en annan tjej? Är själv i ett stadie när jag håller på och fundera ut hur jag känner, eftersom att jag träffade en tjej ute i Stockholm i lördags som förmodligen gillade tjejer och vi pratade en hel del osv. Om du nu är bisexuell så haha lägg upp en kontaktannons så tar jag ut dig på dejt! 😉

 • Madeleine Blom - Swedish/Thai girl ♥

  Så vacker du är! 😀
  Btw, det skulle vara jättekul om du hade tid och lyssnade på min låt som jag har gjort, https://www.youtube.com/watch?v=vE4DeWTNmPg tack på förhand 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *