Gottis!

Igår packade jag ner TYP hela min lägenhet i lådor och idag ska jag packa resten. Fick hjälp av mina starka killar (nja…) Viktor och Daniel med att packa upp och vi kom en bra bit på vägen men har fortfarande ganska mycket som ska packas ner. Jag har ändå bott där i över ett år så det blir en del grejer man samlar på sig, hittade också massa gamla kläder som jag glömt att jag ens äger. Sjukt! Ska bli bättre på det i nya lägenheten.

Ikväll får jag träffa mitt hjärta Madiken! Ni som skrivit att jag lämnat henne själv när jag varit ute och rest, jag lämnar henne ALDRIG själv, hon är hos mina föräldrar eller så ser jag till att vänner kommer över och tar hand om henne när jag är på kortare resor, krogjobb och sånt och hon trivs jättebra med det. Snarare jag som tycker det är jobbigt att vara ifrån henne, ikväll får jag träffa mitt hjärta igen!

10362190_534810919963149_1641668657_nMin lovely kitty!
2275249
…smakade på nya Vitamin Well hydrate igår också, rabarber/jordgubb – så sjukt god!

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. MJH maj 28, 2014 at 12:40 e m

  Har du någon gång funderat på att göra en photoshoot tillsammans med Madicken eller på henne? Tyvärr är ju bilderna på henne oftast suddiga och vi övriga kattvänner som läser din blogg skulle jättegärna se bättre bilder på din fina kisse!

  Reply
 2. Sanna maj 28, 2014 at 1:37 e m

  Precis som ovan skrev, gärna lite bättre kvalité på bilderna! Kram <3

  _En blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa "mådåligtbloggar" men dom behövs). "Man är inte sin/sina diagnoser". Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *