Lady Gaga, is that you?!

För asmånga år sen blev jag så inspirerad av Lady Gaga? Kanske inte hennes discodunk musik men hennes olika looks och outfits. Det var hon som fick mig att vilja ha superblont hår, bustiers och skinnbyxor en gång i tiden och ”våga” ta i med mitt smink och det var alltid sjukt coolt att hon gick sin egen väg och ägde röda mattan vart hon än var. Girl power ju!

Men när jag ser nya bilder på henne så fattar jag ingenting, det känns som att gamla Gaga försvunnit och blivit en ny, tråkig version av sig själv. Visst det kanske är svårt att alltid hitta nya, sjuka grejer att ha på sig för att alltid ge folk en ”wow” känsla varje gång de ser en men jag läste någonstans att hon blivit kär och skaffat pojkvän och därför tonat ner sig men jag känner inte igen henne alls och det är trist!

Varför har Lady Gaga blivit så tråkig?!

20LadyGagaMTVVMAs2010PA230811Lady-GaGa-then-now-lady-gaga-21558078-500-310
Lady-Gagalady-gaga1Celebrity Sightings in New York - November 11, 2013

blandade lite gamla och nya bilder…stor skillnad tycker jag ändå…

Missa inte chansen till bättre vana – byt till OddWolf e-cigaretter!

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Sofias maj 27, 2014 at 12:01 e m

  ser ut som om hon har opererat om sig och vill visa upp sitt nya jag istället för att dölja sitt ansikte som förut.

  Reply
 2. Diana maj 27, 2014 at 3:17 e m

  på näst sista bilden är hon ändå vacker 🙂 men ja, man saknar ju henne som hon var förr litegrann. helt outstanding liksom

  Reply
 3. my maj 27, 2014 at 5:46 e m

  Jag skiter i hur hon ser ut…
  Ingen kommer någonsin fatta hur fan hon tänkte me köttklänningen! De var så vidrigt

  Reply
 4. Emma maj 29, 2014 at 9:49 e m

  Lady Gaga gör ett ”ful uppror”, hon gör sig ”ful” som ett statement för att bevisa hur snevriden skönhetsidealen är nu. googla Gurlesk och riot Grrrl så fattar ni 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *