Vi hade så trevligt igår! Jag kom hem till Sverige så kom Ellen och Daniel hem till mig. Jag tänkte först att jag skulle ut och svira lite eftersom det var lill-lördagen, men så blev det inte så jag åkte hem istället och sen kom dom, mysigt! Så vi kolla lite på en film och sen åkte de hem. Älskar att äntligen kommit hem i min lägenhet. Nu vill jag bona om och göra det fint här, ta det lite lugnt och bara må bra.

Skönt att vara hemma i Sverige igen! Idag blir det strandbryggan med fina Frisken och sen ska vi ut på ett event senare på kvällen för Snoot. Dags att ta sig i kragen puss på er! Nu blir det långdusch!

Screen Shot 2014-05-22 at 11.54.34 AM*

Screen Shot 2014-05-22 at 11.54.49 AM

Berätta vad ska ni göra idag fina läsare?

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *