Trevligt sällskap igår!

Vi hade så trevligt igår! Jag kom hem till Sverige så kom Ellen och Daniel hem till mig. Jag tänkte först att jag skulle ut och svira lite eftersom det var lill-lördagen, men så blev det inte så jag åkte hem istället och sen kom dom, mysigt! Så vi kolla lite på en film och sen åkte de hem. Älskar att äntligen kommit hem i min lägenhet. Nu vill jag bona om och göra det fint här, ta det lite lugnt och bara må bra.

Skönt att vara hemma i Sverige igen! Idag blir det strandbryggan med fina Frisken och sen ska vi ut på ett event senare på kvällen för Snoot. Dags att ta sig i kragen puss på er! Nu blir det långdusch!

Screen Shot 2014-05-22 at 11.54.34 AM*

Screen Shot 2014-05-22 at 11.54.49 AM

Berätta vad ska ni göra idag fina läsare?

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Sanna maj 22, 2014 at 12:38 e m

  Du är så himla snyyggg

  _En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa ”mådåligtbloggar” men dom behövs). ”Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

  Reply
 2. ♥ TILDA ♥ maj 22, 2014 at 12:57 e m

  Härligt att vara hemma igen!!!
  Idag blir lite plugg i skolan, dags för tentor snart!
  Kram

  Reply
 3. Grizuella maj 23, 2014 at 2:56 f m

  Tack för din fina kommentar på min blogg! 😀

  Reply
 4. J maj 23, 2014 at 9:40 f m

  Längtar hem till Sverige nu! Men först har vi något viktigt att uträtta här nere i Vietnam, kan du hjälpa oss att hjälpa? Kolla gärna in inlägget nedan 🙂

  Ha en fin dag! Ät lite potatismos åt oss! 😀

  /Johanna

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *