Vad använder jag för produkter?

I mitt ansikte så använder jag nästan bara Clinique produkter. Det har jag gjort länge och har fullt av dom hemma. Dock så tog jag bara med mig mitt lilla reskit hit. Perfekt 🙂

Den där 7 dagar skrubben jag verkligen under men inget att rekomendera om man är känslig hy då man lätt kan bli röd utav den.

Sen den lilla svampen som ni ser där. Den fick jag i min Glossy box, och den är så jäkla skön. Och lätt att jobba med. En svamp håller i ca 3 månader och inehåller en massa bra PH för huden. Vet dock inte vart man kan köpa denna lilla underbaring. Någon som vet?P9370549

(Visited 1 times, 1 visits today)

13 Comments

  1. Adina maj 1, 2014 at 12:18 e m

    Jag älskar Cliniques produkter, men har aldrig testat deras smink är det något du använder? Hur är de isf?

    Reply
  2. Anna maj 1, 2014 at 2:52 e m

    Åh, jag gillar också svampen!!
    Jag har redan köpt en ny, för att ha när den andra blir för gammal.
    Jag googlade på ”Natural Konjac Sponge”.
    Glossybox kommer upp som första sökalternativ, så jag köpte genom deras hemsida.

    Reply
  3. Josephine maj 1, 2014 at 4:20 e m

    Om jag inte minns fel så testar Clinique sina produkter på djur igen sedan 2013.
    Rätta mig gärna om jag har fel. 🙂

    Reply
  4. Julia maj 1, 2014 at 6:38 e m

    Åh den där svampen har jag också, älskar den!! Har också letat efter den, lyckades köpa en av en privatperson men annars har jag läst att det ska finnas på ebay. Jag har faktiskt aldrig beställt från ebay själv men tänkte prova när jag behöver en ny svamp eftersom den är såå bra 🙂

    Reply
  5. linnea maj 1, 2014 at 9:00 e m

    det finns en sån svamp att köpa på make up store:)

    Reply
  6. michael ö maj 1, 2014 at 9:05 e m

    sökte på glossybox o jag hitta den. Men asså den kostar egentligen 75 men det var slut på lager men det fanns en med smak av grönt te som var likadant typ. den heter så här om du vill söka på den.Natural Konjac Sponge

    Reply
  7. Bea maj 2, 2014 at 8:17 f m

    Jag använder inga ansiktsprodukter … Men det kanske är därför jag aldrig vill ta bilder på mitt ansikte? 😛 Fast jag har väldigt bra hy naturligt, kanske synd att ”förstöra” den med att kladda på en massa skit då? :/

    Reply
  8. Du vet inte vem jag är :* maj 2, 2014 at 9:37 f m

    Vad roligt att du skrev vad du använder för produkter. 🙂

    Men jag har två frågor som man kanske inte ska ställa här… Men nu gör jag det:

    Skulle du tacka ja till let’s dance?

    Vilken/vilka skolor gick du grundskolan i? 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *