Vakna. Detta är verkligheten.

Hej på er. Nu när jag är hemma i Sverige så vet jag om att jag måste blogga bättre. Det finns inga undanflykter längre. Det är bara att tuta och köra. Har bara hängt runt på stan, shoppat och druckit rosevin och njutit av det vackra svenska vädret. Men jag måste sluta leva som att jag vore utomlands. Jag kommer hem från en dröm och fortsätter att leva i en dröm där mitt sinne är någonstans, fast i själv verket så kommer jag hem till flyttkaos och saknad efter mamma. Jag ska flytta till min drömlägenhet på onsdag. Men jag har skjutit upp det för att åka till Linköping för att fira min älskade vän Samir. En härlig dag på Josefinas&snaps. P9370566P9370578 En ÖL på Snaps! P9370568 P9370574 Michelle och jag lärde känna varandra när vi var 13. Fast sjukt länge sedan vi hängde!P9370571  P9370569

(Visited 34 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anna maj 25, 2014 at 9:30 e m

    Hej!! Har verkligen letat efter en såndär hatt sjukt länge! Har du lust att berätta vart den är köpt :D? Du är förövrigt jättefin och önskar dig en bra dag och kväll 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *