Mina favoriter!

Har INTE missat att De Vet Du gör nya PantaMera låten som släpptes idag, satte sig DIREKT i mitt huvud. Galet bra! Sitter här hemma och dör av garv när jag kollar på den längre youtube-versionen som är som en liten sketch. De har spelat in en del av videon i mallis på Grabbarna Grus där jag har säsongat flera somrar i rad, kul att se! Kändes lite hemma, önskar jag var där när de spelade in dock men ska dit nu. Taggad! Så grymt att Daniel är med också som en liten rolig ”twist”, så bra, så kul & helt jävla rätt, fuck Putin!

..satte sig gjorde den också..såklart haha! Ska dunka den på planet hela vägen till Espana!

(Visited 16 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. E juni 18, 2014 at 12:00 e m

  diggar faktiskt låten!
  Såg direkt att det var grabbarna i videon, var där för två veckor sedan och vill bara tillbaka!
  Blev verkligen kär i mallis, älskar det stället! Längtar tillbaka så himla mycket.
  Hoppas du har en awesome tid där nere och festa för mig också och hälsa grabbarna från mig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.