NI MÅSTE TITTA!

Jag har faktiskt alltid varit lite nyfiken på StandUp, gjorde en radiointervju för ett tag sen och då sa dom att jag borde syssla med det, men när jag tänker efter är det nog INTE min grej. Sjukt läskigt. Jag är nog mer rolig när jag inte vet om det liksom, jämfört med de i Nöjeskoll. Älskar verkligen det programmet haha. Älskar också att det inte är så långt så man vill bara se mer när det är slut, tur att det finns fler avsnitt att kolla på då.

Titta på det allra senaste avsnittet här, kolla på hela för det kommer förmodligen komma upp en tävling hos mig som har med det här avsnittet att göra, med ett pris ni INTE vill missa!

(Visited 39 times, 1 visits today)

4 Comments

    1. Anonym juni 19, 2014 at 12:52 e m

      Haha Ellinor 27 Nacka… undercover Paow 😛

      Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *