Peppade inför Bråvalla?!

Idag drar Bråvallafestivalen igång och Kentfest har ju redan varit, Summerburst var jag ju på och nu kommer det ju massa fler festivaler, pepp! Festivalsommaren är igång och om ni inte riktigt är taggade så tycker jag ni ska kolla på det här klippet och tagga till!

Man kommer verkligen i stämning och jag har varit på festivaler både i lilla Sverige men också utomlands och det är verkligen DRÖMMEN att vara med om alltså, jag förstår vad de menar i det här klippet och jag blir bara ännu mer taggad när jag ser det. Kolla ni också!

(Visited 21 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. isa juni 26, 2014 at 1:23 e m

  kolla in min blogg!
  skriver väldigt mycket om skönhet men även om min vardag!
  kika in, kraam! 🙂
  `// http://isaandreaa.blogg.se/

  Reply
 2. isa juni 27, 2014 at 12:30 e m

  Kolla in min blogg som handlar om allt ifrån tips och råd inom skönhet till min vardag till andra spexade inlägg!
  i dagens inlägg handlar det om mina små söta råttor, kolla in! 😀
  // http://isaandreaa.blogg.se/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *