SUNDAY

Hann med lite allt möjligt under gårdagen, blev Summerburst och en utgång också. Kände att jag behövde det innan jag sticker iväg till Spanien snart…oh yes Mallis, I am coming! Hade riktigt kul och det blev en hel del olika ställen. Summerburst var också skoj även om det var galet mycket folk där, normalt känner jag mig kvävd i sånna lägen som liten tjej bland massa fulla vevande människor men det var inga problem!

Har precis vart på plåtning för en rolig grej med Andre, ni får se sen vad det är för!

Paulina Danielsson & Daniel ParisDSC_4303

Igår med min pingla, lånade från Stureplan.se <3

(Visited 20 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Jensvollen juni 15, 2014 at 5:53 e m

    Vart är din cp-snygga hatt ifrån? 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *