Vita tänder i sommarsolen

Nu när jag är ute och reser igen för att få lite sol på mig (den verkar ju gömt sig här hemma) så ville jag passa på att kolla lite vad ni tycker om tandblekning! För visst är det snyggt med gnistrande vita tänder?

Det finns ju lite olika sätt för att få ett bra resultat:

Bleka tänderna hos tandläkaren
Att bleka tänderna hos tandläkaren är tryggt och säkert och du får bra resultat, men det kostar ofta mellan 1000 – 3000 kr och det många inte vet är att de använder i princip samma blekningsmedel som det som säljs över nätet för 300 – 500 kr så frågan är om det inte finnas roligare och bättre saker att lägga pengarna på?

Tandblekning med skena
Är den mest kända tandblekningen som du använder hemma. Alla som testat vet säkert redan hur krångligt det är att första forma skenan och sen sitta med den i 30-50 minuter i munnen utan att kunna prata eller göra annat, det är en lång tid och inte alltid får du bra resultat, om du format skenan fel kan de vara så att gelen inte når tänderna och du får göra om tandblekningen…

”Min” metod
Jag använder tandblekningsskum från Blue Illume. Det är ett skum du lägger på tandborsten och borstar tänderna med morgon och kväll i 2 min precis som vanligt, det krävs inga extra rutiner utan det enda du gör är som sagt att borsta tänderna, snabbare och smidigare blir det och riktigt vita tänder får du!

Länk till Blue Illume

Brukar ni bleka tänderna? Eller tycker ni inte det spelar någon roll om tänderna inte är riktigt vita?

jordgubbstand

(Visited 15 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Anonym juni 17, 2014 at 6:46 e m

  Det är alltid fint med vita tänder. Men om man inte ler/pratar/skrattar så mycket med tänderna är det rätt onödigt. Men om man gillar att slänga bländande-leenden så är det ju bra att kunna blända med leendet. Själv så tycker jag det är fint med vita tänder och tänker -hen är noggran med tandborstningen eller har bra gener

  Reply
 2. N juni 21, 2014 at 6:21 e m

  Shit va tjejer ska va fejk nu för tiden.. Botox, tandblekning, silikon. Så fult när alla ser likadana ut.

  Reply
 3. Lina juni 29, 2014 at 8:50 e m

  Hur länge behöver man använda den för att se resultat?

  Reply
  1. Lina juni 29, 2014 at 8:52 e m

   Hur länge behöver man använda tandblekningsskummet för att se resultat?

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.