Nej.

Det här är ett sätt för Isabelle att få läsare. Jag skulle ALDRIG hota någon. Aldrig aldrig aldrig. Som dom flesta säkert vet så är ju Isabelle grym på Photoshop(därför hon är så snygg på bild men i verkligheten så ser hon ut som hon inte sovit på en vecka). Jag har aldrig rört Photoshop, kan knappt paint haha.

Det här la hon ut.

20140729-225515.jpg

Och såhär ser det ut egentligen.

20140729-225627.jpg

Och kan även tillägga.. Att vilka farliga gansgsters känner jag som är manliga? Mina charter killar i Mallis där ingen av dom bor i Stocholm? Eller kanske Daniel Paris? Väldigt troligt 😉

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (27)
 • olivia

  hahahahaa hon är för patetisk. hon ser verkligen ut om en sönder drogad
  människa i verkligheten. blev rädd
  hon är en riktig kung på att photoshopa, plus hon visar inte datumet heller när du skrev det där så hon har ju raderat allt innan som du har lagt ut nu, så genomskinligt 😉
  GO PAULINA

  • olivia

   och liksom, ”kom inte till stockholm och tro att du är någon” hur länge sedan vart de inte som hon flyttade dit? ahhahaha så patetisk 😀

 • my

  Så jävla omoget! Av er båda
  Och då ska alltid gå på någons utseende
  Väx upp!!

 • Fari

  Jag tror på din historia faktiskt, även om jag är en person som tycker att sånt här är hemskt fånigt så vill jag antagligen bara att du ska veta att det verkar inte som att det är så många som kommer att tro på hennes historia.

  Din historia är helt enkelt mycket mer trolig, och som du själv påstår så har jag aldrig sett en bild på dig som verkar photoshopad, kanske satt på filter på mobilen, men aldrig photoshop faktiskt, men Isabelles bilder kan man se har blivit retusherade, hon har även gjort inlägg där hon skriver ”jag fixar alltid mina bilder innan jag lägger ut dom i bloggen” med tema photoshop, från 2010, och hon menade inte sitt eget utseende utom skärpa etc, men om hon gjorde det dagligen 2010 så borde hon vara iaf måttligt bra på allmän photoshop år 2014.

  Jag vet inte om du fick någon att photoshopa åt dig eller åt henne eller något i den stilen, men eftersom att jag anser att sådana påstående om hot kan sluta mycket illa med polisanmälningar och sådant så ville jag antagligen bara klargöra lite av det jag sett som daglig”läsare” (läser inte riktigt mycket av det bloggare skriver men det händer).
  Om det var du som startade grejen så föreslår jag dig att berätta som det är för att inte starta för mycket problem för din egen skull, men om det inte var du som skrev hotet om killarna så så stå på dig, var ärlig och lugn så kommer det att bli bra.

  Sanningen vinner alltid 🙂

 • olivia

  Det var det första jag tänkte när jag såg hennes bild, att den var redigerad haha! man ser även på typsnittet hon använder att det inte är samma som ”originalet” :p

 • bara en random

  Bra att du står på dig Paulina!

 • Johanna

  Paow! be en kompis att filma din mobil när du går igenom eran konversation så alla tror på dig och visar hur fjantig isabelle är!

 • Danielle

  Vilken jävla crackwhore fitta hon är… Synd att man bor i Småland. Du hade inte ens behövt visa de riktiga meddelandet för du är den enda bloggaren som är uppriktig ovh väldigt ärlig. De är därör jag gillar dig. Du skäms inte och stå för de du gör och säger.

 • G

  Konversionen som hon la ut är din ikon fyrkantig. Det ska den ej vara haha så tydligt att det är Photoshop.

  Svar: eller print från en iPhone?

 • Emma

  Haha fan vad töntigt , du är bäst Paulina!

 • Hallåa

  Du är ful o small tjock! Gå o träna first innan du snackar skit.

 • Linn

  Jag tycker det är så onödigt att ni hänger ut varandra och reda ut detta själva!

 • Sandra

  Vilken häxa! Har hon inget vettigare att göra än att sitta och hota dig. Ren och skär avundsjuka!

 • kajsa

  Isabelle är bara en pundarhora som inte har något bättre för sig än att fiska läsare, du rockar!

 • Ogre

  Isabelle är största sprutisen som borde lära sig att vara tystt. Hört att hon och hennes lilla umgänge av flödder tänkte göra inbrott och sno Paulinas katt i vintras för att ”skrämma upp henne”. De var t.o.m utanför lägenheten. Pinsamt

 • Anna

  Jo hon har photoshoppat! Kolla bilden på dig, den är fyrkantig men ska ju vara rund!

 • Kajsa

  Haha vem tror tjejen att hon är? Vem fan säger ”vi två ska dansa” ?! Så wannabe har hon gått och blivit en OG? … Ja hade skrattat åt den stackars lilla Isabelle om hon sa de till mig. Vissa har svårt att inse att dom inte är så Hood som dom så gärna vill vara…

 • Claudia

  Hon skrev ju att hon hade screenshotat det du hade skrivit men om hon nu har det, varför är inte procenten med? Och hur mkt klockan är? Man ser klart och tydligt att du har 28% och att klockan är 22:56. Eller? Btw älskar dig Paow! <3

 • Alina

  Du, liksom hon älskar denna uppmärksamheten ni ger varandra, lägg ner o baktala varandra och ignorera henne om du nu inte vill ha henne bakom din rygg så rinner det ut i sanden så hittar hon någon annan som konstant svarar tillbaka på barnsliga hot. Hon äter ju av detta ser du väl, du gav henne ännu mer uppmärksamhet i detta inlägg, som varken ger läsarna eller någon annan något mer än en påminnelse och återblick till den du sa att du gått vidare och utvecklats ifrån att vara – fjortis.

 • Matilda

  alltså sjuk människa… Tror på dig till 100%, du känns väldigt ärlig och hon känns…. uppmärksamhetskåt? Eller bara knäpp kanske..?

 • Nettan

  Dessa blogg bråk. Lös det själva istället för att ni (bloggare) alltid ska hänga ut varandra eller vad ni bråkarom. :/

 • Ronya

  Här har ni alla bevis på att Isabelle har photoshoppat bilden hon la ut: http://fotoforensics.com/analysis.php?id=72a174671393924fe82f1a9bb6d7bd7ba7714b20.93035&fmt=ela&size=600&i=5100795

  Ni ser det där ”kluddret” brevid texten som Isabelle sagt att Paow skickat? Där är det fläckar som Isabelle glömt sudda bort. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *