Sjuk :(

Till alla er som träffade mig i baren igår, förlåt om jag var dryg, såg ledsen ut eller var otrevlig. Men jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag har någon sjuk infektion i kroppen så jag gick hem tidigare igår för att jag mådde så dåligt.

Mådde illa hela natten, svettades, frös och hade feber. Sov till kl 7 på kvällen idag, sen så var jag tvungen att åka till akuten. Och få antibiotika. Fick den starkaste man kan få typ. En 3 dagars kur på azitromax. Det visade sig att jag fortfarande har någon form av infektion i magen. Och i halsen. Så fick en massa roliga piller som jag inte vet vad det är. Men mår lite bättre nu iallafall tack vara pillerna. Men hoppas verkligen att jag kan få bli frisk nuN!!

20140718-215706.jpg

20140718-215712.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *