Sola bara ute och grilla..

och idag så ska Paow fixa sin frilla.. Yes det stämmer. Idag så ska jag färga och klippa håret här nere. Så sjukt taggad, men mer om det sen.

Har varit så förbaskat jäkla trött dom senaste dagarna, har knappt kunnat jobba för att jag har bokstavligen talat stendäckat och inte vaknat av någononting. Det tar HÅRT på en att vara vaken både dag och natt. När jag jobbar så mycket som jag gör så dricker vi också en hel del, sen när man går upp tidigt och solar, så torkar det ju ut kroppen. Och alla som gått barskolan Academy vet att deras motto är ”Kung på natten, kung på dagen”… Nja… Jag tror att jag från och med idag kommer välja att vara drottning på natten och sköta mitt jobb. Igår så somnade jag i soffan 2 timmar innan jag började och VAKNADE inte. Jag fattar inte hur jag kunde vara så trött.

Idag så går jag till jobbet kl 20.00, och dricker lite extra Redbull ikväll, fast jag helst undviker diverse substanser och drycker som får hjärtat att pumpa snabbare. Sjukt rädd för att hjärtat ska stanna när man lever så hårt här.

Nu ligger jag och Felicia i alla fall på Barracuda och solar. Jobbar fortfarande på att sola bort min psoriasis! Och ja, det funkar. Men det går sååå sakta!

Bild 2014-07-14 kl. 14.07

(Visited 600 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. NYC Sarah juli 14, 2014 at 6:28 e m

  Det finns även oljor som sälj i natur affärer som fungerar utmärkt mot diverse hudsjukdomar. Saltvatten ska även vara bra för hyn! Njut nu av det fina vädret där nere för i Sverige ska det tydligen bara vara en massa regn!

  Gillar ni USA? Då kommer ni gilla min blogg! Massor med bilder, tips & resor http://www.sohohousewife.com

  Love från Hamptons <3

  Reply
 2. Sandra juli 15, 2014 at 8:09 e m

  Du är så sjuukt snygg!! Kram på dig bästa Paow!

  Reply
 3. Zandra juli 15, 2014 at 9:46 e m

  Hej.
  Läser din blogg & följer din instagram.
  Läste va du hade skrivit om din psoriasis. Har också haft det i några år nu, mitt blommade upp våren/sommaren 08, månaden innan studenten. Du kan ju bra föreställa dig paniken i mig, när man inte har någon anning om vad det är.
  Mitt blev värre vecka för vecka. HELA jag va täckt av det, kliade & gjorde ont på mig.
  Idag får ja det bara när jag är stressad.. Men inte alls lika mycket.
  Jag är idag van vid det & accepterat det.
  Vi är alla fina som vi är 🙂
  Så ”kul” att se att fler har det, du är vacker & fin precis som du är

  Reply
 4. Mr juli 15, 2014 at 11:25 e m

  Galet snygg du är !
  hade ju gärna sett foto från ovan då du solar mage med ? 😉

  Reply
 5. Nettan juli 16, 2014 at 9:58 f m

  Får man sola naken där?

  Reply
 6. fanny juli 17, 2014 at 1:04 f m

  Har du testst kolloidalt silver och ems krämer för dina besvär? Av egen erfarenhet kan jag säga att det gett bra resultat för mig och hört av många andra:) finns att beställa på hälsobutiker på Internet. Värt att prova i alla fall:)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *