Svar på tal – min katt?!

Samma visa varje år…eller ja, så fort jag reser egentligen. Folk som undrar om min katt. SJÄLVKLART är hon inte hemma själv. Madikken är gammal och behöver att någon finns där och lägger fram mat och när jag är i Spanien brukar antingen min mamma eller min fina Daniel ta hand om henne. Daniel är i min lägenhet nu och tar hand om henne och Mady älskar honom, annars är någon annan där från min familj eller ett annat ”bekant ansikte” som känner Madikken, hon är alltså inte själv! Aldrig varit! Sen är det klart att hon kanske är ensam ett par timmar om dagarna men det är hon ju när jag är hemma också…Ingenting att överreagera över, take a chill pill.

Men jag saknar henne såklart, MASSOR!

23115732311575

(Visited 59 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Mikaela juli 6, 2014 at 5:46 f m

  Följ min resa till Rom, split och Ibiza!
  23 nätter på Ibiza och totalt är jag borta en månad !!

  Reply
 2. Bella juli 6, 2014 at 11:00 f m

  Fast det är klart man undrar, du har ju bara katten för din egna skull.
  Det är som att skaffa ett barn, man skaffar den ju för att ha den, inte för att andra ska ta hand om den hela tiden.

  Reply
  1. Erika juli 6, 2014 at 3:46 e m

   Men shit. Man slutar inte leva för att man skaffar husdjur eller barn. Man är inte bara matte /husse eller förälder. Katten har det ju bra så sluta undra.

   Reply
  2. kia juli 6, 2014 at 5:48 e m

   Jag håller med. Du säger hela tiden hur mycket du älskar katter men frågan är om du kan ge katten ett bra liv? Katter behöver också aktivering och stimulans, tänk dig själv att sitta instängd i en lägenhet dag ut och dag in och stirra in i väggen.

   Reply
 3. Johanna juli 6, 2014 at 11:37 f m

  Paowiiie, är fett avis på att du är i Maggan & lever livet. Jag säsongade där förra året! dock för helt fel företag, magaluf.nu :p Jobbar och sliter i Oslo denna sommaren istället..

  Reply
 4. Maja Forsberg juli 6, 2014 at 2:34 e m

  Kolla gärna in min blogg, skriver egna texter och vad jag hoppas på är att påverka er på det bra sättet!

  http://www.nattstad.se/mfs

  Reply
 5. Maria juli 6, 2014 at 11:17 e m

  Katten har det säkert jätte bra och jag tror inte att paow skulle lämna katten om hon märkte att katten mådde dåligt över det, hon blir nog jätte glad när paow väl är hemma men hon är nog nöjd med din mamma, Daniel lr någon annan som du säger som är bekant:) vissa hundar och katter blir jätte deprimerade när matte lr husse är borta då är det lite skillnad, men jag förstår dej:)

  Reply
 6. Manuela juli 7, 2014 at 12:06 e m

  En tanke har slagit mig – när läsare skriver snälla kommentarer så ignoreras de ofta. Om någon haters däremot skriver något korkat, så uppmärksammas detta till max. Detta är ett fenomen som jag sett hos ganska många bloggare. Varför inte tiga ut dessa idioter, istället för att ge dem det bränsle de behöver för att fortsätta, och istället lägga fokus på de som faktiskt sprider positiv energi?

  Reply
 7. l juli 7, 2014 at 1:03 e m

  Det här med katten är löjligt. När folk inte har annat att klaga på går de på husdjuret. Avund, avund och mer avund.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *