Varför jag älskar charter

Jag och min vän Kevin pratade lite igår medans vi roddade baren. Och han sa varför vi älskar att säsonga.

1. Folk är alltid glada 2. Det är nästan alltid varmt. 3. Man träffar folk från hela Sverige och skaffar sig vänner för livet. 4. Man får ligga mer. 5. Man äter ute varje dag och oftast så är det jättegott. 6. Varje dag är en fest. 7. Folk på charter har inga spärrar, och man kan göra bort sig utan att skämmas. 8. Vi på Grabbarna Grus Beach Club har världens bästa och roligaste jobb! 9. Bra cash. 10. Man kan klä ut sig och känna sig som 10 igen!

Sen så finns det ju lite dåligt med det också. – man kan tappa formen, könssjukdomar (jag har faktiskt aldrig haft någon!), man blir sliten, och man dricker lite för mycket. Och det värsta av allt är att man inte kan skönduscha.

Fast det heter ju säsonga för att man gör det några månader. Så det är lugnt 🙂

Hade lite hemlängtan igår och tänkte boka en hembiljett. Men när Kev började prata så fattar jag varför jag älskar det. Därför jag är uppe tidigt idag för att försöka få lite saker gjort 🙂

20140710-125512.jpg

(Visited 42 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. Emelie juli 10, 2014 at 3:35 e m

  Hahahhaa fyfan vad pinsamma punkter på varför ”charter är så bra”. Då fattar man vilka låga mål du har här i livet

  Svar: högre mål än dig eftersom du är inne och läser om andras liv. Kan du inte ängna heeeela ditt liv år att plugga och jobba. Och aldrig behöva göra något kul 😉

  Reply
  1. Kärlek juli 11, 2014 at 11:59 f m

   Det är ganska roligt och egentligen kanske hemskt att du jämt försöker provocera med ”haha titta ni måste jobba och plugga och titta på mig som kan göra vad jag vill”. Men helt ärligt tror jag faktiskt du är seriös med det. Att du verkligen innerligt tycker så. Jätte härligt att du njuter, kör på! Och ledsen om jag gör dig besviken, men enbart ”loosers” som drömmer om att leva utan att göra något hade blivit provocerade. Människor som sitter i en råtthåla och lever på soc och åker utomlands ibland, som stör sig på att dem måste göra något för att få soc bidrag, har för dåligt självförtroende för att plugga. För tro mig, dem som vill ha kul, gör så att dem får ha det kul. Dem reser och lever, det är inte svår dröm att uppnå. Större delen befolkningen VILL jobba, VILL plugga, VILL göra något och komma någon vart. Kunskap är makt. Man kan komma hur långt som helst! Vi människor blir deprimerade och mår skit om vi inte har rutiner. Jag själv vill jobba, riktigt mycket, träffa bra människor och plugga. Det är fruktansvärt roligt och jag hoppas du gör det också en dag! Annars missar du något riktigt stort. Och du säger väl också att man ska prova på allt i livet?:D För det är superkul!!! Det skulle passa dig.

   Svar: fattar din poäng. Men bara för att du vill plugga och jobba röven av dig betyder det inte at alla vill det. Jag och du har nog ungefär lika mycket kunskap fast på olika plan. 🙂 alla tycker olika. Det tycker jag att ”ni som pluggar och har kunskap” måste lära er att alla människor är olika.

   Du kan sitta där och läsa din bok och ha kunskap. Men jag är nog betydligt bättre på människor en vad du är. För jag kan hantera dom.

   Reply
   1. Kärlek juli 11, 2014 at 12:05 e m

    Jag menade ingenting illa med min kommentar! Utan ville mest förmedla att alla är olika och att jag tycker att du själv borde testa att plugga, för att det är superkul och jag tror du skulle tycka det med och växa som människa! Se saker på andra sätt och att det hade gjort dig gott!

    Kör på nu där nere!!!

    Svar: fast livet är långt. Man kan göra så mycket mer än att bara fokusera och vara ”smart”.

    Reply
 2. josefin juli 10, 2014 at 3:45 e m

  du sa ju att du hade fått klamdia av jeppe? är inte det en könsjukdom?

  Svar: det var ej sant

  Reply
 3. anonym juli 10, 2014 at 5:40 e m

  Din blogg har verkligen blivit endast en reklamblogg!! Grattis!!

  Reply
 4. Amanda juli 11, 2014 at 1:21 f m

  Jävligt torra människor som till och med lägger ner energi på att kommentera om att någon annan lever sitt liv fel.
  Ha det kul på ditt 9-5 jobb imorgon med den lilla livslusten att de snart är semester så du kan äntligen ligga o sova till ett på dagen o resterande dagen trycka sol på din lilla balkong hemma i en sverige förort.

  Kul sommar, verkligen.

  Reply
 5. Lisalis juli 11, 2014 at 12:42 e m

  Får du dåligt samvete för att du ä borta från din katt så mycket..? Även fast hon inte är ensam hemma så är hon ju gammal och man vet jj alfrig, vill dj inte ta vara på den tiden som är kvar med henne? 😮

  Svar: hon har aldrig vart sjuk. Och katter blir ca 20 år 🙂 så ja. Jag saknar henne. Men hon kommer inte dö än. Jävla idiot. Hoppas din mamma dör!!!!!

  Reply
  1. Nathalie juli 12, 2014 at 7:30 f m

   ush för dig. vilket fruktansvärt svar….

   Reply
  2. Ebba juli 15, 2014 at 10:00 f m

   Ja oj, vilket svar! Seriöst?

   Reply
 6. anna juli 11, 2014 at 1:10 e m

  Hej Paulina!
  Kan du svara på hur man ska göra för att få jobb i Magaluf? Är väldigt enkelt att få jobb under högsäsongen om man åker ner och delar ut sitt CV till olika restauranger ?

  Reply
 7. Mikaela juli 12, 2014 at 9:32 f m

  Läs om min resa dom just nu pågår i Split innan jag flyger vidare till Ibiza för 23 dagar!

  Reply
 8. Elin juli 12, 2014 at 10:39 f m

  Fast vad har säsongare med charter att göra?
  Charter är när man bokar sin resa via ett resebolag, alltså både flyg och hotell och ibland någon form av transfer.

  Reply
 9. E juli 12, 2014 at 11:31 f m

  Strunta i vad folk säger och fortsätt göra vad du känner för! Time you enjoy wasting is not wasted time 🙂 har själv gjort säsong i 5 år, både sommar o vinter och älskar det. Nu har jag sökt plugg och är taggad på det vilket jag aldrig trodde jag skulle bli. Men allting har sin tid! Så kan ju folk sitta där och ångra sig när de tar examen och börjar jobba direkt, att de inte levde lite när de va 20 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *