Dags för hemlagad mat!

Min älsklings Paris kom hem till mig för ett tag sedan och så det blev hemlagat till middag, så gott! Vi gjorde ett recept ur Daniels egna kokbok (har snart lärt mig nästan alla recept utantill, haha!) och det blev riktigt fräscht och gott. Jag älskar sallad och mat som känns lite lättare så att man inte känner sig proppmätt så att man kommer spricka typ. Inte min grej och så känner man ju oftast sig av fet mat, sås osv. Även om det kan vara riktigt gott ibland så undviker jag det helst. Vi körde på ”grekisk sallad” receptet som bas och så slängde jag in lite extragrejer ”bara för att”, sjukt gott!

Efter maten blev det Heroes för hela slanten. ÄR BEROENDE AV DEN SERIEN! Ni som inte upptäckt den än, gör det bara. Ni kommer INTE att ångra er! Puss.

101112131415

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (1)
  • Emelie

    Serien är skitbra. Tyvärr så lade dom ner säsong 5 pga för lite tittare. Så säsong 4 slutar sjukt spännande men sen finns det ingen fortsättning! Sjukt besviken! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *