Happy Pride!

Lite sent jag vet… Men jag såg faktiskt inte att jag fått det här budet förens nu så, så blir det ibland. Rockstar som man är! Haha skoja.

Tack Vitamin Well för fin leverans, passade bra i värmen!

23427842342782

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Matilda augusti 4, 2014 at 4:16 e m

  Åh så gott!

  Reply
 2. Adina augusti 4, 2014 at 9:32 e m

  Åh, jag bara älskar dig och din blogg! Du är en så himla stor inspirationskälla till mig! Jag kämpar på att skriva och tycker att det är hur roligt och givande som helst, om du har lust så får du jättegärna klicka dig in och ta dig en titt. Jag skulle dö och hamna i himlen ifall du ville ge mig några tips eller så, jag uppskattar allt!

  Kram!

  // Adina, http://adinakristina.wordpress.com/

  Reply
 3. Klubban augusti 4, 2014 at 9:35 e m

  Hej Paow! först vill jag säga att du har en väldigt intressant och bra blogg, alltid lika rolig att läsa! Det är så att jag kommer från Finland och är påväg till sthlm en helg med mina vänner för lite party och häng 🙂 har du tips på några bra klubbar eller ställen centralt där man slipper in om man är 18 år, på helgerna? Tacksam för svar 🙂

  Reply
 4. Oslofru augusti 5, 2014 at 11:26 f m

  Så gott! 🙂

  Reply
 5. Emma augusti 5, 2014 at 9:44 e m

  Mm, älskar vitamin well! 😀

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *