NÖJESLYSTEN

Mitt liv är egentligen ganska enkelt, bloggen är enkel och jag tycker att det är kul. Men allting runt det är väldigt påfrestande, jag kan ibland lägga ner onödig energi på onödiga människor. Men samtidigt så försöker jag tänka positivt och uppskatta allt i mitt liv. Eftersom jag har gjort så mycket och gör så mycket roliga grejer nästan hela tiden så blir nästan ingenting roligt. Jag kommer alltid att stå för att jag är extremt nöjeslysten och hela tiden vill göra roliga saker och söka kickar. Men nu har jag någonstans kommit underfund med mig själv, där jag känner att jag faktiskt vill lugna ner mig. Och nu pratar jag inte bara om fest. Utan att jag hela tiden har sett saker ur negativa synvinklar, inte värdesatt saker utan allt har hela tiden bara handlat om att ha kul och allt som tillhör det.

Jag känner att om jag hade stannar där/här i träsket så hade/kommer jag att drunkna och gå under. Och det vill jag inte. Jag vet att jag hela tiden måste jobba på saker och ting för att komma dit jag vill. Jag vill inte vara likgiltig längre. Jag har hela tiden skjutit upp på saker och ting för att jag vart rädd för att faeca dom. Men jag har känt att det är dags nu. Att vardagen inte är så tråkig som man måste tro att den är. Att få hyfsade rutiner är ganska skönt.

Hur jag har börjat? Har börjat sätta upp små små mål för mig själv, te.x som outfitbilder, ta med kameran ut, att vakna innan kl 12 varje dag, att festa max en gång i veckan, träffa min familj mer, umgås med människor som får mig att må bra, äta blåbär, ta tag i min ekonomi(sluta slösa på en massa skit).. Ja det är små mål, men det är bättre med tanke på hur allt var förut. Och jag mår genast bättre 🙂

15959_225346109464_759704464_4214990_8119348_n

Jag. Bara 12 år gammal 🙂

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. Alina augusti 18, 2014 at 8:37 e m

    Gjorde du detta inlägg som svar på min kommentar igår? Det behövde du inte…

    Reply
  2. Ida augusti 18, 2014 at 9:56 e m

    Skaffa dig en sysselsättning, ett måste. Man måste jobba och ha tråkigt ibland för att kunna uppskatta ledigheten och tycka saker och ting är roligt. (Då menar jag inte bartenderjobb som tillåter att supa sig full på arbetstid) Jag minns när jag var arbetslös då jag inte tyckte nånting var roligt, helgerna betydde ingenting , jag blev deppig, kände mig värdelös osv.. Alla behöver en uppgift och få känna sig behövda, så enkelt är det.

    Reply
  3. Hanna augusti 18, 2014 at 11:46 e m

    Och direkt syns det också i din blogg! Ja, den kanske är ”enkel” men jag tycker att det märktes en stor skillnad från hur den var i sommar. Inte lika slarvig och bättre upplagd.
    Bra!

    Reply
  4. Wopwop! augusti 19, 2014 at 12:42 f m

    Det märks att du har börjat sätta upp mål! Bloggen är mycket bättre nu än vad den var för bara ett litet tag sen och lite mer bilder gör myyyyycket, promise! Dina outfit-bilder ger stor inspiration också så keep that up!

    Reply
  5. G augusti 19, 2014 at 1:49 f m

    Kika in min nya bloppis på instagram!
    @bellsbloppis

    Reply
  6. Marie augusti 19, 2014 at 7:30 f m

    Jag har ingen blogg tyvärr, men jag hoppas ändå att DU tar min utmaning.
    ICE BUCKET CHALLENGE for ALS
    Du har 24 timmar på dig att hälla en ”ice-bucket” över dig.. eller donera 100 dollar till ALS.
    (eller båda såklart)

    Kändisar son Justin timberlake, Jimmy fallon och oprah har gjort det så fega inte..

    Pöss!

    Reply
  7. miss bear augusti 19, 2014 at 9:35 f m

    Bra jobbat!!! Kom ihåg, inte allting på en gång! Det är lättare sagt än gjort, men tids nog kommer du dit med rutiner.. du har iallafall börjat! att resonera kring det är ett stort steg också! och vara medveten om det!

    Reply
  8. Eazy augusti 19, 2014 at 5:35 e m

    Lycka till! 😀 du är så söt!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *