4 Comments

 1. fanny augusti 8, 2014 at 8:58 f m

  jobbigt….:3 ;(

  Reply
 2. Emelie augusti 8, 2014 at 11:11 f m

  Hej paow, jag ska börja i gymnasiumet nästa år och funderar på att läsa/gå kurser och bli bartender. Min mamma tycker inte de låter så bra, hon säger att de är ett jobbigt jobb, att man få mycket negativt för sitt utseende och att man får ta mycket skit. Så jag tänkte fråga dig, som har jobbar som de och värkar vet din grej Lixom. Jag skulle bli jätte glad om du dog dig tid skrev ett inlägg om hur de är att vara bartender, tips på hur man ska vara, tänka, göra och inte göra. Tack, älskar dig och din blogg :*

  Reply
 3. josefine augusti 8, 2014 at 2:21 e m

  Blir säker skitbra! Kan du int lägga upp lite bilder på ditt nya hår?
  Kram

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *