Oproduktiv dag,

Vaknade kl 6 imorse. Kollade lite på hereos sen så började ser rengna. Beställde en massa roliga sexleksaker. Köpte lite kläder på internet. Sen så blev jag hungrig. Ville göra något spännande som jag aldrig gjort förut. Så jag tänkte mig spagetti och köttfärssås. Något som jag egentligen inte tycker om speciellt mycket. Tänkte att om jag tjoffsar ner lite chili kanske det blir lite godare. Men nej. Tycker fortfarande inte om det. Men det var ju värt ett försök. 🙂

Sen kom pappa över med frysta kräftor. Som en delivery. Världens bästa pappa. Nu väntar jag bara på att dom ska tina. Sen så väntar jag på tomten som ska montera upp mina garderober. Sen städade jag köket hallen ovh vardagsrummet. Sen dammsugande jag soffan. Åh härliga vardag. Du suger.

Nu ska jag ut och springa bort all pasta.

20140811-194117.jpg

20140811-194125.jpg

20140811-194110.jpg

20140811-194216.jpg

Just nu får du rabatt om du anger OW-PAOW och testar e-cigarett – det sundare alternativet!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (11)
 • Ebba

  Men du måste ju krydda den lite! Jag börjar alltid med att fräsa vitlök, rödlök(blir godare än gul lök tycker jag, hatar gul lök) tomatpuré och torkad basilika+oregano i en egen panna. Stek köttfärsen och sen blandar du ihop allt plus krossade tomater och låter det stå på svag värme i nån timme! Sen tror jag inte man ska ha kalvfärs i haha, låter inte så gott. Men tycker man inte om så tycker man helt enkelt inte om.. Men känner du för att experimentera så kan du ju testa mitt tips! Blir lite annorlunda mot vanlig köttfärssås men mycket godare tycker jag!

  • jag

   Fast gumman det där är standard. Och hon har ju lagt upp en bild som visar ingredienserna och ja där ingår ju det du har skrivit och lite till! Så det där du rekommendera var ingen speciell köttfärssås det där var STANDARD!

 • J

  en vanlig vardag haha 🙂

 • Sanne

  Hej Paulina!

  Dina bilder syns aldrig när man läser bloggen via mobil utan det kommer bara upp rutor med bildnamnet.. Om man tycker så kommer det upp på en ny sida.. Men det är inget vidare när du lagt upp flera bilder.. Kanske något som bör fixas?

  Sen är din blogg inte mobilanpassad så man kan inte vända telefonen för att få texten/bloggen större.. 🙁

  Annars är du grym! Tack för finfin blogg!

  Svar: Ja, jag har hört att det är fel för en del ibland. Jag jobbar just nu på en ny hemsida så då ska allt det bli fixat! 🙂

 • adam

  paow är en jävla hora hon rösta på jeppe för att hon ska säga jag har haft sex med paradise hotel vinnaren vilken hora skaffa liv lägg ner lägg rätt

  • Mikael

   Lär dig använda skiljetecken din jävla pajas! Du vet antagligen inte ens vad ett skiljetecken är för du är sämst i skolan och saknar framtid.

 • da

  kalvfärs?? inte konstigt att det blev äckligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *