Alltså årets Paradise Hotel deltagare? ;´D

Okej, jag känner dom flesta eftersom att jag har flera vänner som är med i Paradise. Men det känns som att folk där inne förväntar sig att bli nästa Samir&Paow. Ringer själva till tidningen, tycker själva att dom är värda mer än andra. Ljuger ihop historier och gråter ut i media?

Det känns som att dom själva tycker att dom är as kända och förväntar sig att FÅ allt, att börja bygga varumärken som dom aldrig kommer att börja få. När Paradise bara hade sänts en vecka så ville dom flesta ha betalt redan då för att få ett par Vitamin Well hemskickat. Vilket inte ens jag tar betalt för. Man ska inte vara girig. Speciellt inte från början.

Förstår inte varför folk inte bara lutar sig tillbaka och ser vad som händer. Är man en tillräckligt intressant person så kommer allt av sig själv, hypen och allting. Annars så borde man bara se det som en jävligt rolig grej. Istället för att sitta i sin lilla håla och ringa till pressen så fort dom fått ett hårstrå i maten på lokal-krogen. Eller ljuga ihop historier om att bli biten i kinden och dragen i håret. Inte fan har jag någonsin blivit biten i kinden eller dragen i håret och jag har ändå vart med i snart 7 år.

Jag vet flera som håller med mig. Te.x Smail och Jasmine som inte bryr sig så jävla mycket om vad som händer. Alltså deltagarnas hybris är ett skämt. Blir nästan lite irreterad haha.

Och ja till er Paradise Hotel deltagare 2014 som jag känner eller har träffat. Ta det här som en pik. För det är sjukligt pinsamt alltså.

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 08.19.42

(Visited 89 times, 1 visits today)

21 Comments

  1. moe september 24, 2014 at 8:26 f m

    bra skrivet!

    Reply
  2. PH september 24, 2014 at 8:34 f m

    Men snälla nån läs detta inlägg själv så ska du nog inse att det är DU som är storhetsgudinnan själv! Vad gjorde du som var så intressant i pH då? Alla tyckte ju för fan att du bara satt där tyst som en konflikträdd liten fågelunge. Och det fanns inget samir&paow? Wtf? Samir fanns det men du är bortglömd redan kan du fatta det någongång. Du är inte känd som den sköna roliga killen som Samir utan som den man tycker synd om för du förstört ditt varumärke så totalt.

    Svar: nä för att jag är brud.

    Reply
  3. Mia september 24, 2014 at 8:48 f m

    Det var väl Samir och Aina som blev mest kända efter PH13?
    Jag förstår överhuvudtaget inte grejen med Paow. Du arbetar inte, du umgås med drägg, ibland är du full eller så är du hemma med din katt. Varför skall man läsa om dig?

    Svar; då kan ju jag passa på att fråga dig vad du gör här inne? Och vadå kalla mina vänner för drägg? Jävla smuts

    Reply
    1. aimee september 24, 2014 at 2:16 e m

      Jaa lr hur, det är aina och samir som är mest omtyckta och som det händer saker med? Inte du paow, så det är minst lika pinsamt att du skrev detta inlägg, som att dom ringer till tidningarna. Och visst du är känd för att du har bloggen, men du hade inte ens kommit med i ph om du inte hade haft den, till skillnad från samir och aina som kom med för att de hade sköna personligheter. Tack o hej!

      Reply
      1. Carro september 24, 2014 at 2:42 e m

        Där slog du huvudet på spiken! 🙂

        Reply
      2. Lillabus september 25, 2014 at 12:38 e m

        Tänkte precis samma sak, det är Samir och Aina som fortfarande hörs och syns efter Ph13, ingen annan.

        Reply
  4. Ervin september 24, 2014 at 9:55 f m

    Paow, ska vi gifta oss? 😉 :*

    Reply
  5. Nastja september 24, 2014 at 10:13 f m

    Hej ville bara kika in och fråga om du kunde ge mig tips på att få flera läsare till bloggen. Jag är rätt ny då det gäller bloggandet. Bor i Piteå och skriver mest om mitt liv och om träning 🙂

    http://nastjalundstrom.blogg.se/

    Reply
  6. Benjamin september 24, 2014 at 2:17 e m

    Den enda som är pinsam är du.

    Tappade lilla fjortis du är 21 år, men beter dig som en osäker fjortonåring

    Reply
  7. Sofia september 24, 2014 at 2:52 e m

    Så himla bra skrivet!!

    Reply
  8. Alan september 24, 2014 at 3:06 e m

    Om en bubbla inte spricker av sig själv kan det ibland vara bra ifall någon annan gör det åt en.

    Reply
  9. haha september 24, 2014 at 3:07 e m

    ja det kanske är pinsamt, men ännu lite pinsammare det är att du stör dig så mkt på det och blir så ”arg” på det att du måste skriva detta inlägg. haha snacka om att du måste ha stenkoll på vad dom gör.

    Reply
  10. elin september 24, 2014 at 4:07 e m

    Håller helt med dig! .. Finns ju speciellt en tjej som gillar att ringa till Expressen…

    Reply
  11. Klara september 24, 2014 at 4:40 e m

    Tok diggar dig skit mycket och älskar dina inlägg alltid, men håller inte riktigt med dig om detta.
    Visst Samir gjorde succe förra året, men du.. Kan jag väl inte hålla med om? Du gjorde ju ingenting i huset förutom att knulla med Jeppe? Du var sjukt tråkigt att titta på där inne och jag hade förväntat mig så mycket mer av dig som annars är så ”färgstark”

    Reply
  12. malin september 24, 2014 at 6:31 e m

    Hej man har sätt på instagram att du är vän med jasmine från ph. Men vad tycker du om evelina och syrenen?

    Reply
  13. Lena september 24, 2014 at 6:37 e m

    Jag gillar verkligen skarpt både Ylva och Saga i årets PH. Båda, främst Saga är brudar med mycket krut i. Saga skiter i vad folk tycker om henne. Har sex när hon känner för det och skyller aldrig på fylla eller annat. Feminister bugar och bockar. Men sen gillade jag även dig förra året.

    Reply
  14. Habbo september 24, 2014 at 7:21 e m

    Håller med en ovanför. Har ALDRIG hört att någon vill vara som ’Samir&paow’. Du har ingen betydelse längre i paradise hotel. Du gjorde ingenting där förutom att ligga. Det pratas bara om Samir och Jeppe, ibland när du lägger upp en gammal paradise bild så blir man påmind ’ja just det ja, paow var ju med. Hon blev utskickad av Jeppe och sedan räddade hon honom så han vann’.

    Reply
  15. Sara september 25, 2014 at 1:54 f m

    Kan inte du komma in och röra om i grytan lite? Skulle vara så härligt att se dig peta ner Saga, Ylva och bortskämda lilla snorvalpen Jasmine ( vet att du är vän med henne men man behandlar inte en annan medmänniska på det sättet bara för man inte vill stå med varandra i ett tvprogram) sina höga hästar. Hejja Paow!

    Reply
  16. linn september 25, 2014 at 2:52 e m

    VEM är det som har hybris? Kanske du själv, finns inget ”bli nästa Samir&Paow” varifrån får du ens det? Aina och Thobias var ju ”radarparet” efter paradise, och Samir blev ju känd också på egen hand, pga hans personlighet. Alla som är med och har varit med kom med för deras personlighet, du kom med pga en blogg, och väl inne låg du bara eller satt tyst. Medans andra verkligen gjorde TV. Såklart du också lockade tittare, genom din blogg…
    Tycker detta inlägg bara är så sjukt pinsamt, kom ner på jorden lite. Dessutom, tycker jag det är liite pinsamt att, du, varje gång någon blir ”känd”, genast ska hänga med dem. Från varje dokusåpa typ? Allt som blir aktuellt och syns i media, då ska du bli vän med dem. Du använder ”Jag kan ge dem råd osv” som ursäkt men det börjar bli lite genomskinligt. Jag har absolut inget emot dig personligen, så detta är ”no hate”.. men säger bara min åsikt! För alla har vi rätt till det.

    Reply
  17. Anonym september 25, 2014 at 10:02 e m

    Saga suger!!!!!

    Reply
  18. Lina september 26, 2014 at 9:11 f m

    Haha men de gamla deltagarna då? Anja sitter på sin blogg och tittar igenom hennes säsong och kommenterar hur hon kände osv. Haha hallå det är en ny säsong låt de nya stå i rampljuset en stund innan ljuset slocknar som det alltid för efter en veckan efter final eftersom det då är något annat att följa. Om man inte du har ett varumärke sen innan..

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *