Älskar att hänga med bra människor!

Som faktiskt ibland kan slänga upp fötterna på bordet och inte vara så PK. Viktor är här nere just nu så vi försöker spendera tiden så gott det går jag kommer åka med hem på söndag när man åker hem för jag vill hem till livet där hemma. 

Igår åt vi käk på ett ställe här i närheten och så. Vissa hade bränt sig lite så det blev inte så mycket sol. Ni vet mig här nere där blir det inte heller så mycket sol jag sover oftast bort dagarna haha. (: Men ibland händer det att jag går ner till stranden och det har jag tagit vara på nu de senaste veckorna allt mer faktiskt.

IMG_7362 IMG_7334 IMG_7326 IMG_7337 IMG_7324

(Visited 55 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. sasssis september 18, 2014 at 5:36 e m

  vilka droger går du på? eftersom du inte kan skriva för fem öre?

  Reply
 2. Eve september 18, 2014 at 10:14 e m

  ”jag kommer åka med hem på söndag när man åker hem för jag vill hem till livet där hemma”. alltså jag älskar din blogg men dina texter är bara så slarviga och icke genomtänkta ibland, blir liksom jobbigt att läsa.

  Reply
 3. Jonna september 19, 2014 at 4:59 e m

  Vaart är kepsen ifrån?

  Reply
 4. Elin september 21, 2014 at 7:54 e m

  Åh så snygg du är! Färga aldrig från brunt igen. Klär dig så otroligt mycket bättre än något annat! Kramis

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *