Bästa Kian!

Vad är det för fel på Studio Paradise? Varför kunde inte Daniel eller någon annan som faktiskt är skön, kameravan och fördomsfri leda det programmet?  Det är 2014, inte 1714 vi lever i, att de ens sitter och spekulerar i någons sexualitet på det sättet i tv, wtf? Vad spelar det för roll om det nu skulle vara så att Kian är gay vilket han inte ens är? Väx upp!

Såhär skriver Kian på sin blogg om att ”han kanske är gay men inte vet om det” enligt vissa;

Salvan säger att jag kanske är homosexuell “fast jag inte vet om det” och han grundar detta argument på min och Erics vänskap. Jag är uppväxt i en fritänkande familj där fördomar inte finns. Jag har personligen vänner som är bisexuella samt homosexuella – and I love it. Hade jag varit homosexuell så skulle jag inte överhuvudtaget ha några problem med att säga det rakt ut – och jag hade varit stolt över det. Dessutom Salvan så tycker jag att du inte bör döma någons sexuella läggning utifrån hur den personen visar vänskap till någon av samma kön. Jag älskar Eric som en vän och att du “bestämmer” min sexuella läggning är väldigt ironiskt. Synd att man inte kan visa kärlek till en vän av samma kön utan att bli kallad homosexuell, men det får jag väl ta med en nypa salt.

2358611

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Hanna september 7, 2014 at 2:17 f m

  Läs om mitt liv som en Au pair i London.

  Välkomna!

  Reply
 2. Malin september 7, 2014 at 3:38 f m

  Är du och Samir tillsammans,vad hände med Anja älskade inte Samir henne

  Reply
 3. my september 7, 2014 at 9:37 f m

  Fan vad dåligt! Bara för att killar kramas eller är väldigt bra vänner så är dom gay.. What?
  Väldigt onödigt av salvan att säga så som han gjorde, taskigt!
  Och om kian är bög.. Vem bryr sig? Inget fel alls!!

  Reply
 4. johanna september 7, 2014 at 10:28 f m

  Aa den där salvan är osäker,otrevlig och en mansgris av rang!
  Fattar inte ens varför han är med där.
  obehaglig typ

  Reply
 5. Nicko september 7, 2014 at 12:58 e m

  Bästa är ju att Rebecca Stella kräver en ursäkt från Kian för hans uttalande men låter Salvan sitta o säga så, feminism i sin finaste form. Tycker Salvan ska ge en ursäkt för förtal till Kian

  Reply
 6. Jag september 7, 2014 at 5:53 e m

  Jag tänker inte kolla på det skitprogrammet eftersom jag hatar både salvan och rebecca stella efter deras medverkan förra året. Han är en osäker macho-tönt som står för hat och förtryck och hon verkar bara osäker och korkad. Så ofeministiska man kan bli. Man ska inte ta ett skit dom säger seriöst och man vet att det inte är smarta människor som håller med dom. Vill lite pussa på kian för hans svar.

  Reply
 7. Bb september 7, 2014 at 6:40 e m

  Riktiga stolpskott till programledare båda två. Analyser på dagisnivå. Jag förstår inte varför tv3 bereder dem plats. De drar ju ner hela produktionen.

  Att han sitta och kalla folk för smygbögar ostraffat är under all kritik. Vem är han att anse sig ha tolkningsföreträde över deltagares sexualitet. Riktigt otrevlig typ framstår han som.

  Reply
 8. anonym september 7, 2014 at 9:11 e m

  fyfan säger jag bara om den där vidrige illaluktande
  saliven (Salvan) att skämtar om andras bekostnad.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *