Blog Awards i år!

I år är det Blog Awards som Veckorevyn har och jag är tyvärr inte nominerad i år, skojade på Facebook om att jag skulle bojkotta det därför haha! Men så är det inte! Jag får se om jag går i år, mest för att jag är i Spanien och brukar alltid stanna längre än vad jag räknat med när jag är här så kanske missar det. Men är jag i Sverige så, why not? En del av mina vänner är nominerade i de olika kategorierna så passa på att rösta på dom om ni vill!

paow-blog-awards_166610274344693_729_488_1-662x441

(Visited 195 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. s september 11, 2014 at 8:03 e m

    Har delat med mig min historia om vad ja försökte för att gå ner i vikt som inte ledde till något bra. Läs och sprid snälla. Alla bör läsa och förstå. Vad kan man göra istället för att skippa lunchen? Svar finns på bloggen:)

    http://nattstad.se/schouhan

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *