Det här med att vara ensam.

Jag har inte dejtat någon på riktigt sen jag och mitt x gjorde slut förra året i Mars. Jag har nog knappt vart kär, om man inte räknar med Jeppe förra året. Men det var ju inget seriöst, det var nog mest att jag var destruktiv & ute efter att göra illa mig själv psykiskt.

Igår när Rosanna var hemma hos mig så sa jag att jag önskar att jag vore ”en sucker for love”.. Men det är jag verkligen inte. Om jag väl träffar någon som faktiskt tycker om mig så blir jag egoistisk, disträ och rädd. Och då brast Rosanna ut ”men det är ju för att alla killar du träffar är typ tolv söndergaddade och har klamydia”.. Dom flesta killarna du träffat är bartenders som lever på dig. Du borde träffa en riktigt kille, med framtid & ett eget hem så han slipper leva på dig”.. Och ja det kan väl stämma.

Men på senare tid så är jag rädd för allting som har med kärlek & sex att göra. Jag är LIVRÄDD för att träffa någon kille som jag kanske pratat med på facebook. Jag vågar inte. Jag vågar knappt ha sex längre. Vet inte om det handlar om osäkerhet från min sida. Men jag kan liksom inte koppla av i sällskap av en kille jag tycker verkar intressant. Jag blir stressad, pratar om knäppa saker och vågar aldrig träffa den personen i nyktert tillstånd. Därav så hamnar alla mina killar i den såklallade ”friendzonen”. Det blir enklare så, då får jag både veta hemligheter och se dom i kalsonger oftare” haha.

Och jag vill inte ha några cheesy jävla kommentarer nu där folk skriver ”men det är för att du knullar runt så jävla mycket”. Och då kan jag sätta ner foten och säga att jag aldrig har knullat runt. Jag har haft sex om jag vill och känt mig bekväm. Men nu när jag inte gör det så har jag inte sex om det verkligen inte känns rätt. Träffade en kille i Spanien nu när jag var där som jag vart med innan, jag tänkte att ”fan vad nice att ligga lite”.. Men istället så blev jag rädd, svarade inte på sms och undvek att gå förbi hans jobb och tog genvägar för att få slippa träffa honom eftersom jag tyckte att det var sjukt jobbigt. Och så har det vart största delen av det här året. Att jag är rädd.

Jag kanske bara har börjat bli normal och känner att jag verkligen vill träffa någon jag tycker om på riktigt. Eller så är jag bara helt jävla förstörd av alla äckliga kommentarer som jag fått efter min medverkan i Paradise hotel och alla äckliga skamförslag som fått mig att tappa begreppet om vad som är verklighet eller hur det borde vara.

Jag älskar att vara ensam, kan inte tänka mig hur det skulle ha någon att komma hem till. Att behöva rätt sig för någon annan. Konstig känsla.

mrgan-fox-as-a-nun

(Visited 111 times, 1 visits today)

43 Comments

 1. Sabina september 30, 2014 at 2:25 e m

  Du känner nog bara som de allra flesta. Du vill säkert ha någon att leva med, att älska och att få känna dig älskad. De vill vi ju alla. Stor kram till dig, de blir bättre ska du få se. Strunta i alla elaka kommentarer, du är bra som du är. En fin, omtänksam, glad och trevlig tjej.
  <3

  Reply
 2. Nathalie september 30, 2014 at 2:47 e m

  Känner igen mig i stort sett allt du skriver. Jag är livrädd för män och allt vad dejting innebär. Jag har varit med om väldigt obehagliga saker som har lett till att jag avskyr sex, jag hatar när någon ens kommer i närheten av mig. Jag kan inte ens krama mina närmsta. Jag tror att jag kommer vara ensam hela livet, kan inte se att jag ska kunna bli kär eller självmant vilja ha sex! För mig är sex bara något destruktivt och något jag använt mig av för att skada mig själv eller för att försöka passa in i en mall.
  Kramar!

  Reply
 3. linn september 30, 2014 at 4:03 e m

  Så oerhört bra skrivet!!! Du är bäst

  Reply
 4. Julia september 30, 2014 at 4:06 e m

  Så är det för mig, iallafall en del av det du skriver. Jag blir rädd och får ångest ifall någon kommer för nära, och så blir det alltid ifall jag inte dövar det med diverse substanser. Varför vet jag inte riktigt.
  Allt blir bara så fruktansvärt jobbigt när någon som man kanske gillar kommer in i ens liv, de få gångerna man träffar någon som faktiskt ÄR intressant. Det blir liksom att man ständigt spänner sig och det är jobbigt att bara tänka på det och man vaknar på morgonen med ont i magen och ont i hela kroppen. Bara av en liten sketen person så får man så jävla ont, så är det iallafall för mig, även fast de inte gör något utanför normen.
  Sen börjar man leta fel hos dem och blir äcklad av dem, för att sedan bli svartsjuk när de träffar någon annan efter en själv.

  Det kan väl ha någonting med att göra att man inte litar på folk längre. Någonstans längst innerst inne så är man så jävla sårad, hur mycket man än vill förneka att man är det. Så det kan vara så att såfort man ska lita på någon så rivs det där jävla såret upp och det blir så sjukt jobbigt, och man fattar inte varför.

  Reply
 5. Amanda september 30, 2014 at 4:11 e m

  Åh smail och du hade varit perfekta ihop!! Kan du inte bli lite kär i honom ;)??

  Reply
 6. cilla september 30, 2014 at 4:20 e m

  Tycker inte du ska ta åt dig NÅGOT! Alla lever sitt liv olika..några tjejer behöver knulla av sig lite för att sen tröttna på de för att hitta den rätta 😉 du är en fin tjej paow som ska skita i negativa kommentarer!

  Reply
 7. Anna september 30, 2014 at 5:06 e m

  Hej!
  Jag tycker det du beskriver verkar ganska normalt för någon som har levt lite vilt och kanske börjar tröttna en del på det ytliga. Du kan nog vara lugn så länge du inte mår dåligt och känner att du hela tiden söker efter destruktiva förhållanden. När du känner dig redo för ett mer ”seriöst” förhållande kanske du kommer att släppa någon av de där kompis-killarna närmre. 🙂

  Reply
 8. anna september 30, 2014 at 5:56 e m

  konstig kommentar kanske haha, men har vigren tjej?

  Reply
 9. my september 30, 2014 at 6:38 e m

  Du och Smail borde dejta

  Reply
 10. tina september 30, 2014 at 6:41 e m

  Jag är precis likadan vad gäller killar, har dock alltid varit sådan.
  Alla jag hamnar i någon slags relation med är egentligen såna jag inte har känslor för därför att jag kan slappna av och vågar släppa in dom.
  Killar som jag däremot tycker om på riktigt, dom vågar jag inte släppa in. Jag vågar inte. Är rädd att bli sårad tror jag. Och klarar verkligen inte av känslorna. Jag lyckas alltid och jag menar verkligen alltid förstöra det på något sätt.
  Ändå är det det enda jag egentligen vill, att träffa någon jag verkligen tycker om.

  Reply
 11. Eliana september 30, 2014 at 7:38 e m

  Helt enig paulina 🙂 Ikke bra å være helt avhengig av noen. Du vil nok treffe den rette en vakker dag. Men ikke stress med det. Du er ung. Lev livet ditt 🙂

  Reply
 12. Adina september 30, 2014 at 7:53 e m

  Hej!
  Jag är en vanlig lantis-tjej som nu verkligen har fått upp ögonen för storstaden.
  Klicka er in på min blogg för att läsa om mig och mitt liv, då jag varvar de alldagliga skoldagarna med att snubbla omkring bland Stockholms alla märkesbutiker i lite för höga klackar.

  De senaste inläggen har handlat om:
  – Gina Tricot och Metro Modes Fashion-event
  – Min modellkarriär
  – Morris exklusiva butiksinvigning

  Hope you’ll like it! xxx

  Reply
 13. Anette Starby september 30, 2014 at 9:09 e m

  Jag träffade min nuvarande sambo när jag var 24 år. Strax innan jag träffade honom var jag i din situation & det var jättejobbigt minns jag. Idag har vi varit tillsammans i 10 år & har två gemensamma barn. Du kommer att träffa någon när du minst anar det. Tro mig!
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

  Reply
 14. Elin september 30, 2014 at 9:44 e m

  Du är fantastisk! Ibland tvivlar jag på hela mänskligheten. Folk tror de har rätten till att uttrycka sig hur fan de än känner för, och glömmer helt och hållet hur sårbart det kan bli. Stay strong, fina du=)

  Reply
 15. Elin september 30, 2014 at 10:00 e m

  Känner verkligen igen mig själv i det du skriver, dock är jag mer rädd att inleda ett förhållande och sen tänka i förhand på alla dåliga saker som kan hända. Men som sagt tror jag att det är osäkerheten hos en själv som spökar och man tror inte riktigt på sig själv i dom lägena.
  Killar gör mig nervös när man verkligen vet vad dom vill men som du sa i kompis zonen så har man dom lite på plats haha!
  Försöker jobba med mig själv att våga ta risker men faktiskt så känns det jävligt obekvämt att göra något som man själv vet att man inte står för i alla lägen och därför drar man sig tillbaka också.

  Reply
 16. camilla september 30, 2014 at 10:34 e m

  Hej, har nu ganska lika känslor som dig, Jag tycker att det kan vara obehagligt eller helt enkelt se det som en friendzone med killar. Jag vill helst av allt just nu skaka av mig sexy och pretty som man ofta får hör. Bli lämnad ifred. Vad känner du mer?

  Reply
 17. ISA september 30, 2014 at 11:20 e m

  Håller med om mycket och kan förstå dig till stor del. Jag är rädd för tanken att vara forever alone OCH livrädd för tanken att faktiskt falla för någon totalt!

  Reply
 18. Jennifer september 30, 2014 at 11:49 e m

  Du har väl blivit sårad innan och är rädd det ska hända igen..så därför ger du inte killarna en chans att lära känna dig, så du undviker istället innan du faller för dom helt..

  Reply
 19. m september 30, 2014 at 11:56 e m

  skaffa tjej? =) kram!

  Reply
 20. Fanny oktober 1, 2014 at 2:44 f m

  Paow paow paow. Jag måste bara kommentera.. Det har inget att göra med detta inlägget utan detta inlägget vsr ärligt och uppriktigt och bra enligt mig. Men vart är världen påväg? Du brukade var en av dem största bloggarna. Nu skriver du om pH ett år senare, hänger med massa ny kända 95or , sönder tatuerat dig, opererat dina naturligt stora bröst, botox i läpparna , i pannan, löshår, byggda ögonfransar , naglar ja you named it!! Haha helt sjukt! Svarar på frågor som att du legat med kändisar och att du legat med Smail, skriver ut ett stort bråk med ngn som va din bästavän och lägger ut alla dina sms, precis som folket är värt mer en hela er relation? Hur gammal är du? Tycker din blogg är sjukt dålig nu förtiden , du känns lat och lite trashy, känns fortfarande som en omogen tonårig, medans Hugo har en vacker naturlig flickvän och en underbar liten tjej. Ni är på helt 2 olika plan i livet. Äh ja vet i fan. Tycker de är lite pinsamt också med magaluf och allt de här.. Vet inte riktigt va ja ska tycka om dig. Trashy, lite billig, bryr sig knte så mycket, halvkänd typ. Njäe paow, absolut inget bra kändisskap de här

  Reply
  1. johanna oktober 1, 2014 at 9:36 e m

   Fanny fanny fanny. Alla människor är olika. Alla har olika smak, intressen och livsstil. Säkert svårt för dig att förstå att alla inte vill leva som dig. Det folk skriver speglar alltid hur de själva upplever livet och inte minst sig själva. Sluta hata och inse att det är underbart att alla är olika

   Reply
 21. Louose oktober 1, 2014 at 7:15 f m

  Meningen men livet är inte att träffa någon, gifta sig och skaffa familj även om normerna säger det.
  Det viktiga är att du är lycklig själv.
  Om det betyder att du bara vill leva med katter och kompisar, well do that, Skit i alla normer om att man måste leva med den stora kärleken osv för detta är bara ett skådespel. Folk bråkar och skiljer sig stup i kvarten (de som vågar).
  Lev livet Paulina, Skit i normerna och råkar du vilja ha barn senare i livet så kan du skaffa donerad sperma eller ONS. Det barnet blir ditt kött och blod så kärleken där blir äkta, tro mig.
  Men vill du inte det heller, skitsamma, eller hur?:)

  Reply
 22. J oktober 1, 2014 at 9:07 f m

  jag säger en sak. DU HAR VÄXT UPP! det är därför du ser saker annourlunda i daxläget.

  Reply
 23. nina oktober 1, 2014 at 9:14 f m

  Hej paulina
  Har skickat ett pm till dig på fb. Läs gärna 🙂 kram

  Reply
 24. Elle oktober 1, 2014 at 9:39 f m

  ❤️

  Reply
 25. Alexandra oktober 1, 2014 at 10:16 f m

  Jag tror att det är många som känner så. Jag har haft såna perioder tidigare då jag känt intresse för någon men jag har inte vågat av olika anledningar och istället skitit i det helt eller så har jag tvingat mig själv att träffa människan fast det tagit emot och då släpper det ju efter en tid, dock så känns det ändå som att, varför ska man tvinga sig till något sånt? Jag tror att det är bättre att rannsaka sig själv och komma fram till varför man känner så och sen jobba utifrån det, är det så att man trivs att vara själv så varför inte? Då kommer det när det kommer och man kan släppa alla jobbiga tankar runt det och bara vara sin egen till dess.
  Det är något som går i perioder beroende på hur man själv känner sig psykiskt tror jag, den tiden jag hade det så, då skulle jag ha varit min egen och jobbat på mig själv och min trivsel med mig själv istället för att tampas med dessa jobbiga tankar som bara blir ett stressmoment.

  Reply
 26. m oktober 1, 2014 at 5:17 e m

  så himla bra skrivet paow!. jag tror att man blir destruktiv av dåliga pojk-/flickvänner. man börjar leta efter värre och värre situationer att sätta sig i 🙁 Jag har själv låtit kärlek och sex ligga på hyllan. Jag har testat att flörta och vara öppen socialt men det är allt, vilket känns asbra just nu.
  Vissa tycker säkert att en är tragisk, men vafan. Jag mår skitbra nu och har aldrig känt mig så stark. Sen är det klart att det inte existerar ett ”absolut lyckotillstånd” där allt är ”perfekt”. Så det är väl klychigt, men att jobba med sig själv tror jag är bästa svaret. Trotts att det är svårt!

  Reply
 27. Samantha oktober 1, 2014 at 5:44 e m

  Jag tror att anledningen till att du och så många i din situation (som deltagit i en porrig dokusåpa och gjort bort sig inför hela folket) mår så dåligt, är att ni genom att blogga och fortsätta vara ”offentliga personer” ständigt måste upprätthålla en bild av de ni är inför allt och alla. Om du fixade ett vanligt jobb och inte var så fcuking beroende av den här bloggen så skulle ditt liv vara så mycket lättare.

  Om du levde som en vanlig tjej utan offentlighetens ljus på dig så skulle du kunna dejta killar på riktigt och börja lita på dina egna känslor – och inte i första hand tänka på vad alla vi andra ska tycka. Jag tror du har tappat bort dig själv i den bild som media (och delvis du själv) byggt upp om att du skulle vara en känslokall sexmaskin som skiter i allas åsikter.

  Du och många i din situation skulle må bästa av att kliva av den sjuka karusell ni klivit på för att ni trodde att livet bara går ut på att vara känd och tjäna en massa pengar. Frågan är om du skulle vara beredd att släppa bloggen och all den här skiten som faktiskt bara sänker dig?

  Valet är helt och hållet ditt. Och du är ju egentligen en smart tjej. Vill du leva ett eget sunt liv eller fortsätta vara knulldockan från TV med hela svenska folket?

  Reply
  1. Kavaj oktober 2, 2014 at 12:33 f m

   Lider av samma sak och ja, är det konstigt med dagens killar? De behandlar kvinnor som skit, rent ut sagt och det blir värre och värre och jag har varit med ett tag då jag är 30+, så jag vet. Förr var män gentlemän som höll upp dörrar för kvinnan och drog ut stolen, behandlade henne med respekt och med ödmjukhet men sedan feminismen kom in i bilden och gjorde kvinnan oberoende av mannen, har mannens syn på kvinnan förstörts. Klart vi ska få arbeta och rösta det säger jag inte emot men det VAR bättre innan feminismen när det gäller männens syn på kvinnor!

   Reply
   1. Rebecka oktober 5, 2014 at 5:44 e m

    Det du påstår nu betyder ju att män bara kan bete sig ordentligt mot kvinnor om dom har kontroll över dem? Då handlar det ju mer om att männen behöver uppfostras på ett sätt som gör att dom ser kvinnor som sina jämnlikar, inte att det VAR bättre förr..

    Reply
 28. Jenny oktober 1, 2014 at 11:26 e m

  Jag brukar faktiskt aldrig kommentera, men fick sånt jäkla sug nu, för jag har tänkt på det här ett tag nu.. Jag ÄLSKAR dina genuina tankeinlägg. Det är så himla nice att få skriva av sig ibland, och det tycker jag det är grymt att du gör. Du har så intressanta tankar om känslor, människor och livet. Varför du känner så här är absolut inget konstigt alls.. Jag känner väl inte dig personligen, men jag kan tänka mig att du är en person som inte föredrar att handskas med känslor. Du kanske har varit med om för längesen att ingen ville lyssna på dina tankar och känslor, så därför har du undvikit dem.. O nu när du börjar tänka på detta blir du rädd..? Inte vet jag, men det är nyttigt som fan att vara rädd ibland. Se detta som att det är meant to be för dig att känna så här, meningen är att du ska lära dig något utav det! Så brukade jag tänka efter min första riktigt pojkvän gjorde slut. Man tar lärdom av det såkallade livet och utvecklas.

  Jisses vilken bibel det blev nu, men du ska veta att du är awesome iaf. Go shitless.❤️

  Reply
  1. Liv oktober 2, 2014 at 8:23 e m

   Hej Paow. Du och jag lever helt olika liv, du trivs med ditt och jag med mitt. I ditt privatliv och på tv gör du saker som jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig att göra, för det är inte jag. Men du gör det för att det är du, om inte alltid så kanske för stunden. Jag har aldrig någonsin kommenterat på din blogg förut men nu kände jag att jag blev tvungen.

   Som sagt lever vi helt olika liv. Jag skulle aldrig någonsin säga att jag är bättre än dig dock. Jag accepterar allt du gör så länge du gör det för din egen skull och inte för någon annan. Så länge du vill, så länge du är den som bestämmer över ditt liv. Jag tycker inte att du ska vara rädd för någonting. Alla gör vi val vi aldrig någonsin skulle göra om, de så kallade misstagen, och de andra gångerna gör vi saker vi aldrig någonsin skulle ångra en enda sekund.

   Det jag ville säga var att jag älskar att du står på dig. Jag älskar att du är den du är. Jag älskar att det finns människor, precis som du, som säger ifrån. Jag älskar att alla är vi olika. Om du vill bara vill ha sex med en kille eller om du väljer att söka efter kärleken, mig kvittar det! Så länge du gör som du vill! Ingen har rätten att döma dig, jag som enligt samhället skulle vara en ”bra tjej” för att jag pluggar, tjänar mina egna pengar, tar hand om hemmet samtidigt, tränar, har ett socialt liv, inte dricker varje helg etc har även jag gjort dumma saker och bara för att jag inte är offentlig så är det inte lika lätt att veta det. DU är en bra tjej! Det finns flera miljoner bra tjejer där ute, vi har olika liv, vi står upp för olika saker men låt oss aldrig döma varandra när vi själva kan ha gjort exakt samma sak bara det att det är så jävla svårt att kritisera sig själv, men andras fel ser man.

   Fortsätt vara den du är och gör de val du vill göra i livet. Så länge du är med på det och är dig själv kommer jag aldrig döma dig. Puss och kram, och ta hand om dig!

   Reply
 29. Melissa oktober 2, 2014 at 8:29 e m

  Nu får inte detta tas som negativt Paulina men oftast kan det kännas så för att man har haft sex med personer utan att ha haft riktiga känslor för dem. Då blir det liksom att de äkta känslorna försvinner lite, plus alla hatkommentarer du får om att du skulle vara det ena eller andra spelar också roll säkert.

  Det är ett vettigt svar som jag tror starkt på.

  Reply
 30. emma oktober 3, 2014 at 3:32 e m

  Känns som om det är något som ligger dig nära hjärtat och är väldigt jobbigt för dig. Jag tycker du borde besöka en psykolog, för som du själv säkert vet så är det ganska många saker som spelar roll kanske till och med saker du inte är medveten om. Modigt skrivet! kram <3

  Reply
 31. Helena oktober 3, 2014 at 5:02 e m

  Du är spirituell (har inget med religion att göra). De som har ett gott hjärta ser naturligt upp för ”kärleken ”, det finns många sätt att se på kärlek och som vi får lära oss om å gifta sig och ha sex osv tycker iaf jag är sjukt. Det är sjukt av människor att ta patent på varandra, vi är inga föremål eller saker man kan äga…och tyvärr är det egoistiska och ibland rent av elaka dudes som dras till kvinnor som du, och skulle de ha möjlighet skulle de fan äta ditt hjärta till frukost och slicka sig runt munnen sen. Nej hej å hå du har galet feta reflektioner, fortsätt med det och kom ihåg att mörker dras till ljus 🙂 man är riktigt pantad om man är en sucker for love. Sen kanske man inte behöver fokusera så mycket på det, om man har lust händer det ju bara. När hjärtat är öppet är det fan alltid någon som vill ha en. Synd man inte vill ha dem lika mycket…. Fortsätt va den du är, det är gött att du finns 🙂

  Reply
 32. Sanna oktober 7, 2014 at 3:53 e m

  Hej,

  Jag har inte läst allas kommentarer men här kommer min åsikt. Först och främst tror jag ingenting är fel med dig utan det är bara en känsla som är mindre behaglig och behöver tas omhand och få utlopp.

  Jag har upplevt liknande känslor, inte specifikt med killar utan med jobbet, vänner och allt sådant som innebar att jag var tvungen att träffa folk.
  Jag gick till en psykolog som helt enkelt hjälpte mig inse att det handlade om mitt behov att ta hand om andra. Det blev för mycket att försöka vara alla tillfreds att jag helt enkelt inte ens ville synas och på så sätt slippa ångesten och kravet att göra något för den personen.

  Jag fick tipset att tänka på mig själv som en sjö och den där jobbiga ångesten och känslan är ett moln som blåser på himmelen. Den blåser förbi lika snabbt som den kommer och den speglas i mig men den kan inte göra någonting för det är bara en reflektion.

  Detta hjälpte mig och jag hoppas att det kan komma att hjälpa dig också. 🙂

  Reply
 33. Hanna oktober 9, 2014 at 8:57 e m

  Spot on! Det passar inte alla att vara i ett förhållande. Vi måste komma ifrån att normen ska vara tvåsamhet, det går FETT bra att leva ensam också!

  Reply
 34. krulli oktober 10, 2014 at 11:35 f m

  Kan det inte vara för att Jeppe brände dig ordentligt som du är lite rädd att försöka igen. Att bli så otroligt bränd och så publikt gör ont. Du vill helt enkelt inte göra så ont igen?

  Reply
 35. Torgny november 21, 2014 at 3:22 e m

  Ser att det bara är kvinnor som skriver här, men det finns ju män som också har problem.Jag är 68 år och skulle gärna vilja träffa en kvinna för både sex och att mysa med tillsammas.Men mitt problem är också att jag inte vågar träffa någon kvinna för att de ska tycka att man är tråkig.År också en lantis och blyg.

  Reply
 36. Jan januari 19, 2015 at 2:46 e m

  Hej på er alla tjejer/kvinnor. Jag är en kille som har varit mobbad och utstött hela livet hittills och är fortfarande en hel del.
  Jag har alltid viljat träffa en tjej och bildat en familj med, men det är aldrig någon som har viljat ha mig, jag har aldrig heller haft några riktiga kompisar och har fortfarande inga, Jag lever själv med mina hundar som håller mig vid liv. Utan dom hade jag inte heller varit kvar nu. Vet inte vad det är men nu har jag både ångerst, depression, socialfobi, ibs, svartsjuka, mm. Har varit olyckligt kär och fortfarande är helt i onödan typ, Jag litar inte på några människor längre, Jag bara känner att jag har förlorat mitt liv, har inte förstått någon mening med livet,
  Är en blyg lantis som inte vet eller kan något dessutom helt obildbar.

  Reply
 37. Michael januari 20, 2015 at 10:01 f m

  Hej Paulina!
  Mycket fint skrivet av dig,
  Jag tror att det är många männisor både tjejer och killar som har problem med kärleken nu för tiden.
  Jag vet inte men jag tror att det beror på all sress och oroligheter runt om i världen som har en viss betydelse.
  Byrokratin, politiker, lagar, religonen, sjukdomar, rädslan, pengar, krig, mm som gör oss människor oroliga,
  nervösa, rädda för att våga lita på oss själva, och våga vara oss själva, Jag har själv problem och våga träffa
  en söt tjej, fast jag gärna skulle vilja göra det, men är för blyg och vågar inte ta första steget, känner mig osäker
  på hur man ska börja och vad man ska säga. Jag bor på landet och gillar inte att bo i stan. Jag vill vara nära naturen
  och den jag är, Tycker inte om att spela någon annan än den jag egentligen är.
  Ha en bra dag allihopa som läser detta inlägget.
  Mvh. Michael

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.