Fredag

Min psoriasis har blivit så sjukt bra här nere, hela jag blir annorlunda när jag kommer utomlands och får sol och nu är typ mina utslag borta. Känns skönt för det är jobbigt när det kliar och tyvärr tycker jag inte heller att det är särskilt snyggt för det mesta, men jag har lärt mig att leva med det. Hoppas att det inte kommer tillbaka i kalla Sverige bara. Har vi någon sol kvar?

Har hängt på stranden och gått runt i Palma idag. Satte mig vid internet för några timmar sen (sjukt dålig uppkoppling här men ibland funkar det under längre tid!) och kollade Blog Awards sändningen som Daniel länkat på sin blogg och tycker han var så himla duktig och rolig som programledare! Skrattade högt för mig själv flera gånger.

Sen åt vi middag hela crewet och nu kanske det blir en sväng förbi Grabbarna Grus. Älskar hela crewet här nere, man känner sig som en i gänget och jag saknar dom alltid när jag är hemma i Sverige. Alla samlas här nere från hela landet och det är det som är kul! Man blir varandras värld typ, känns tomt sen när alla åker till sina egna städer och man inte ses lika ofta fast man försöker och vill. Men då kan man alltid ses i Mallis sen, samma tid och samma plats. Det är rätt häftigt, jag kommer alltid älska det här stället och alla jag hänger med här!

10684093_579885042123426_281997455_n

Jag och bästa Chino, crew bros <3

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *