Godmorgon!

Sitter och fixar håret. Gissa vad jag ska göra?

20140926-105819.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (4)
 • Rebecca

  Hej! Nu när du sitter och fixar håret kanske du har tid att svara på en fråga!:)
  Jag läste förut att du hade tandställning. Såg att du skrev om det och om den vita tandställningen. Jag försöker hittat ett bra ställe och har kommit fram till att det är omöjligt. Får bara fram massa bilder av ”tandläkare” som säger sig kunna och att det hela slutar i skräckfilms format. Du skrev att din tandläkare var effektiv och att det gick undan när du fick den. Skulle jättegärna vilja veta vart du gick för att få hjälp!!!

  // Tacksam tjej!

 • Jack

  När kommer det bild vill jättegärna se hur de blev!

 • my

  Hoppas du har tagit ur löshåret!!!

 • emz

  Hallooo är nyfiken på en grej bara! När du åker utomlands (sol länder, du förstår), är du väldigt noga om att skydda dina tatueringar från solen för att förhindra att de bleks eller skiter du i det? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *