4 Comments

 1. Rebecca september 26, 2014 at 11:04 f m

  Hej! Nu när du sitter och fixar håret kanske du har tid att svara på en fråga!:)
  Jag läste förut att du hade tandställning. Såg att du skrev om det och om den vita tandställningen. Jag försöker hittat ett bra ställe och har kommit fram till att det är omöjligt. Får bara fram massa bilder av ”tandläkare” som säger sig kunna och att det hela slutar i skräckfilms format. Du skrev att din tandläkare var effektiv och att det gick undan när du fick den. Skulle jättegärna vilja veta vart du gick för att få hjälp!!!

  // Tacksam tjej!

  Reply
 2. Jack september 26, 2014 at 5:26 e m

  När kommer det bild vill jättegärna se hur de blev!

  Reply
 3. my september 26, 2014 at 8:52 e m

  Hoppas du har tagit ur löshåret!!!

  Reply
 4. emz september 27, 2014 at 1:39 e m

  Hallooo är nyfiken på en grej bara! När du åker utomlands (sol länder, du förstår), är du väldigt noga om att skydda dina tatueringar från solen för att förhindra att de bleks eller skiter du i det? 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *