SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN DEL 1.

På ph får man ju bara se mån-ons. Va gör ni de andra dagarna då? 

svar: För att man är ju inte där inne så himla länge ändå. Så direkt efter ”onsdagen” så kommer det en ny vecka direkt dagen efter 🙂

Älskar verkligen att du är så öppen och ärlig! Inte bryr dig om vad andra ska tycka och tänka, dina texter om moral, sex osv är så roligt att läsa (som för övrigt inga andra bloggare vågar blogga om) så fortsätt skriva om sånt! Nu till mina frågor Hur många har du legat med? Varför åker du typ bara till Magaluf och inget annat drömställe då du förmodligen skulle ha råd att åka till något lyxigt som typ LA, New York osv? Vilka kändisar har du legat med? Har du legat med Smail? 

svar: Börjar med att säga tack så mycket. En av anledningar till att jag åker till Magaluf så ofta är för att jag brukar jobba där och har väldigt mycket vänner som är där. Har även en lägenhet(som jag inte äger) men som alltid står öppen för mig varje gång jag kommer+ att jag hittar där. Jag åker gärna till LA osv. Har redan vart i Miami och New York, mexico, thailand, honkong pekning osv.. Jag vill gärna planera lite om jag ska åka lite längre. Och angående det så är det väldigt svårt att hitta någon att resa med, som har pengar som inte jobbar osv. Så det kan bli knepigt… Haha vilka kändisar jag har legat med? Ja det beror på vad man defeinerar kändisar 🙂 Men en och annan dokuspåa/modell/skådespelare/sångare har jag legat med. Några som är ute ganska mycket i svängarna! Om jag legat med Samil.. Hehe, ja det har vi väl. Någon gång haha.

smail1

hur blev du och isabelle ovänner? är du rädd för henne? vad tycker steffi om att isabelle hotar dig så mycket? 

svar: Jag och Isabelle var väl ytliga bekanta förut, vi pratade och träffades när hon var i Stocholm. Sen bara från ingenstans så började hon hänga ut mig, flera gånger. Förmodligen för att få fler läsare till bloggen.. Sen efter det så har det vart krig. Men kirget började på riktigt när hon började umgås med Steffi. Egentligen så brydde jag mig inte så mycket tills Steffi började ”dissa” mig för att hon var med Isabelle, för att Isabelle inte ville umgås med mig. Så valde Steffi bort mig. Då skickade jag ett sms till Steffi som jag kommer ihåg så väl där jag skrev  ”blir så himla ledsen när du väljer bort mig för den där äckliga knarkhoran Isabelle”.. Och så visade Steffi det för Isabelle. Och ja, då var det igång. Jag vet inte. Steffi och jag blev ju vänner i början på sommaren och vi hängde. Men sen började Isabelle hota mig på facebook osv.. Och ja vi hade ett litet bråk till. Då blockade Steffi mig från allt. Hon har gjort mig ledsen så himla många gånger.

 

(Visited 98 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Lisa september 27, 2014 at 5:46 e m

  Du vet det där inlägget du skrev on kissie, hon bryr sig inte hon kommenterade på sin blogg att hon inte bryr sig och inte läser pundarbloggar

  Reply
 2. Modevärlden september 27, 2014 at 7:46 e m

  Nu har jag missat ngt, är du med i PH igen? Och jag som precis slutat kolla måste ju börja igen!

  Älskar ni skor? Kika då in på http://www.modevarlden.se idag!

  Kram Johanna

  Reply
 3. Jonna september 27, 2014 at 9:41 e m

  – vad gör du om 10 år?

  -har du legat med Markus Schenkenberg?

  -Föredrar du Stureplan eller Söder?

  -bästa drinken?

  Tack , din blogg e grym

  Reply
 4. ❤️ september 28, 2014 at 9:37 f m

  det här med isabelle?! hon är bara avis på dej för att du är snygg snäll och ärlig men framförallt har ett LIV❤️ bry dej inte om
  dem❤️ du har massor som stöttar dej i allt du gör❤️ puss och kram❤️

  Reply
 5. Lilly september 28, 2014 at 8:52 e m

  Vad skulle du vilja göra i ditt liv om vi bortser från bloggen? Till exempel, vad skulle du vilja utbilda dig till eller arbeta med? Var skulle du vilja bo och hur? En speciell livsstil du skulle vilja ha? Oroar du dig för framtiden?

  Reply
 6. Johanna oktober 16, 2014 at 11:20 e m

  Kanske borde gå och titta om du har herpes? Smail har tydligen det haha.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *