Svar till min idol kissie

Angående kissies små dissar.

Okej. Nu kommer jag att vara elak. Men den som ger skit ska skit ha.

Sen så kallar mig för en slapppis för att jag inte tar bloggen superseriöst. Och vet ni varför? Jag kommer aldrig att sitta och klämma fram bajsnödiga inlägg om hur man tvättar sminkborstar.Eller hur många ”kissies” får denna film. Det är inte jag. Jag ser inte bloggen som ett jobb. Jag föredrar att resa och hitta på saker och att jobba utomlands, kissies vänner som vart utomlands med henne säger att det suger. För det ENDA hon gör är att blogga, sminka sig och fota. Låter skit kul ha ha. Absolut så är hon duktig på det hon gör. Men allt annat är skit. Hon är extremt beroende av efedrin(och hur vet jag det? För att varje gång jag träffar henne ute och hon är full så brukar hon fråga om jag vill ha). Efedrin tar hon för att hålla sig smal. Hennes liv går ut på att räkna kalorier och vara konstant hungrig. Det gör inte mitt, då föredrar jag faktiskt att ”knulla runt”. Det låter roligare om ni frågar mig faktiskt.

Hon är en extremt avundsjuk och bitter person som inte kan förstå hur jag kan synas mer i media än henne.. För jag är ju en slappis som bara knullar runt och super enligt henne. Te.x så blev hon ju vän med Dessie för några månader sedan. Men så fått Dessie började samarbeta med Belle shoes så slutade kissie höra av sig och det var ett EXTREMT känsligt ämne. För att hon var så svartsjuk.

Var ute på krogen för ett tag sedan så var kiss ute med sina vänner. Då står en känd krogprofil Bredvid mig och viskar i mitt öra ”alltså kissie har en väska som kostar typ 20 lök. Men allt hon rör vid blir skit”. Jag säger absolut inte att jag själv är classy. Men jag har en egen stil, jag sätter på mig det som känns rätt. Jag vänder inte kappan efter vinden.

Och mitt ”varumärke” är faktiskt att när jag skriver någonting, så är det ärligt. Det är inget jag slängt ihop bara för att ha någonting att skriva om. Kissies varumärke är ju mest att ljuga. Och hennes liv på att banta. Hadeeee

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (43)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *