Trött på mellanmjölk

Om det är något jag är less på så är det mellanmjölk. Jag har som ni vet rest extremt mycket de senaste åren och träffat sjukt mycket olika människor, när jag är i Sverige länge blir jag bitter, arg och typ deppad, särskilt på vintern när jag typ blir självmordsbenägen. Jag vill bo på en strand i ett land där det aldrig blir kallare än 14 plusgrader och där jag vaknar av att vågorna skvalpar i mitt öra.

Jag känner mig annorlunda alla typ. Kollar på Big Brother och tycker det är astråkigt för att de har röstat ut typ den ENDA roliga karaktären de hade, för att det ska bli så slätstruket som möjligt. Men varför? Alltid när jag sitter och kollar på ett tv-program med vänner och de ”hatar” en deltagare i en dokusåpa så ÄLSKAR jag personen.

Jag älskar folk som tar plats, som är lite konstiga kanske, som skiter i om andra glor konstigt, eller vad de har på sig när de går hemifrån. Som sjunger högt i duschen på gymmet för att hon känner för det. Jag är så trött på mellanmjölk. Hade någon som Carolina Gynning kommit in Big Brother huset idag hade svenska folket röstat ut henne DIREKT. Vi är så mellanmjölk i Sverige, det är nästan som att vi vill ha ett tråkigt liv. Bittra när någon bryter mallen. Kollar snett på den som sätter sig bredvid en på tunnelbanan för att det finns andra platser lediga och blir obekväma om någon möter ens blick som man inte känner. Arga om man inte är en 9-5 brud eller tar på sig jeans och t-shirt varje dag och lagar mat till pojkvännen. Varför kan inte folk hemma sluta vara så fisförnäma och leva lite? Leva lite? Inte undra på att vi har massa svenska tjejer som åker till Dubai och eskortar. Man lever bara EN gång! Den gången ska man väl maximera?

Skärmavbild 2014-09-17 kl. 23.29.05

(Visited 75 times, 1 visits today)

35 Comments

 1. Louise september 17, 2014 at 11:57 e m

  Jaaaaaaaaaaaaaa, tycker precis som dig! Va fan, svenskar är bara allmänt trista över lag

  Reply
 2. Sanna september 18, 2014 at 12:12 f m

  Så jävla sant! Någon som hajjar och precis så ser det faktiskt ut i detta land tyvärr 🙁 the socialite sucks!

  Reply
 3. sara september 18, 2014 at 5:36 f m

  Du borde åka till australien på en work & holiday visum! hänga med backpackers, slappa, jobba som du vill, resa runt och DET ÄR VARMT! snygga surfare dessutom 😉 australiensare är världens mest trevliga & öppna människor dessutom

  Reply
 4. Elin september 18, 2014 at 8:47 f m

  Men snälla lilla du, vad DU tycker är att leva är inte det ALLA tycker är att leva. Alla har olika åsikter för vad som är ett lyckligt liv.

  Reply
 5. Adina september 18, 2014 at 9:58 f m

  Jaaa men eller huur? Så galet tråkiga!

  Reply
 6. Sandra september 18, 2014 at 11:47 f m

  För att fara till Dubai och eskorta är ju verkligen att maximera sitt liv…. Eh nja.
  Tur att alla är olika och gillar olika saker, annars hade världen varit kaos tror jag!

  Reply
 7. Hanna september 18, 2014 at 12:12 e m

  Sverige är världens drygaste, tråkigaste land. Alla klär sig likadant och ingen vågar sticka ut! Därför jag flyttade till London, alla är fuckade i huvudet här haha!

  Reply
 8. Johanna september 18, 2014 at 2:12 e m

  Amen! Kunde inte hålla med mer! Känner igen mig så himla mycket i det du skriver. Kram!

  Reply
 9. Victoriq september 18, 2014 at 2:17 e m

  Är faktiskt glad över det där med att dem inte sätter sig bredvid en på buss/tåg.. Har svår social fobi (nyligen fått diagnosen Aspergers men vill inte acceptera den..) och jag får ångest när någon sätter sig bredvid mig. Har inte åkt buss på 1 år nu för att jag har blivit så rädd för det. Så jag är ganska tacksam över att folk har lite mer respekt när det gäller det.

  Reply
  1. f september 18, 2014 at 7:29 e m

   Jag förstår dig. Jag har också aspergers, jag åker inte buss överhuvudtaget. Men vill säga till dig att det blir bättre då du accepterat din diagnos. Acceptera att du inte kan och klarar allt som andra gör. Vi har dock lika stor möjlighet till ett värdigt liv, vi får bara kämpa lite mer!

   Reply
 10. ebba september 18, 2014 at 4:08 e m

  bra skrivet paow

  Reply
 11. Sanna september 18, 2014 at 4:27 e m

  Men du, du pratar om att du reser och blabla – men du sitter ju för guds skull och bara reser till ställen där du hänger med svenskar?? Dina vänner är ju samtliga skandinaver för guds skull. Kom tillbaka när du reser dit där du faktiskt träffar folk från hela världen. Du bor just nu i den sunkigaste delen av Spanien, den som spanjorerna avskyr och skäms för. Jag vet, jag bor i en riktig spansk stad där det faktiskt bor annat folk än supande fjortisar från Sverige.

  Det blir så jävla pinsamt när folk ska prata om att de är så less på Sverige och svenskar och mellanmjölk och BLABLA så åker de utomlands till nån jävla svennehåla och träffar noll människor från några andra intressanta länder. Urk.

  Reply
  1. anna september 19, 2014 at 5:55 e m

   Håller helt med dig

   Reply
  2. Sara september 20, 2014 at 12:28 e m

   +1

   Reply
  3. Sara september 20, 2014 at 12:30 e m

   Sanna: +1

   Reply
 12. sasssis september 18, 2014 at 5:37 e m

  awww är du bitter för att ingen tycker om dig…??? nutte

  Reply
 13. isa september 18, 2014 at 7:18 e m

  Snälla paow, jag hoppas verkligen att du ger kissie ett rejält svar på tal

  svar: Äsch jag bryr mig faktikst inte. Tycker inte det spelar någon roll.. Hon får skriva vad hon vill 🙂 Hon skrev väl här om dagen hur många om legat med? Det är fortfarande 15 st mer än mig. Kisse bara bantar kräks och äter piller. Jag har nog roligare på mina resor med sprit, hon kan sitta hemma och vara griinng för att hon är hungrig

  Reply
 14. Rebecca september 18, 2014 at 7:30 e m

  Sjukt sant. Samma här, när vi såg BB älskade jag paulina och felicia (antar att du syftade på henne, eller felicia??). Båda stod ut och var inte blyga för att köra sitt egna race.Det åkte dom dock ut på…

  Reply
 15. Emma september 18, 2014 at 7:43 e m

  Håller helt med , BIG BROTHER suger utan människor som tar för sig och tar plats.

  Reply
 16. Sara september 18, 2014 at 8:22 e m

  Du vet att Carolina vann BB en gång i tiden?

  Reply
 17. linn september 18, 2014 at 8:26 e m

  Carolina Gynning var med i Big Brother och vann hela skiten men men.. ok 🙂
  Alla är vi olika, du tycker det du tycker men det betyder inte att alla tycker samma.. vissa gillar mellanmjölken och gör dem lyckliga. Som nån annan också skrev, alla har olika åsikter om vad ett lyckligt liv är. Inget illa menat men låter lite som att du kritiserar ”mellanmjölk” människor.

  Reply
 18. Anna september 18, 2014 at 10:10 e m

  Hehe du vet väl att Carolina Gynning vunnit Big Brother!

  Reply
 19. Evvee september 18, 2014 at 10:12 e m

  Håller med hundra procent !! Jag och min kompis har nyss pratat precis om det du skrev, ibland känns det som att det inte är meningen att man ska bo här!

  Reply
 20. Nettan september 19, 2014 at 8:05 f m

  Håller med dig!!
  Alla är så stela

  Reply
 21. anna september 19, 2014 at 5:53 e m

  Eehh carolina vann ju big brother. Men det beror ju inte bara på att hon är en stor personlighet och vågar gå sin egen väg. Det beror främst på att hon är säker i sig själv. Är ödmjuk och vänlig. Hon är en sympatisk människa. Det är sådana människor som är uderbara.

  Reply
 22. Sandra september 19, 2014 at 11:49 e m

  Alla har olika syn på livet, olika intressen och olika värderingar. Att ”leva lite” innebär inte Magaluf, paradise hotel, big brother, eskorta på Dubai, alkohol, fest, synas mest, höras mest för ALLA. Visst om du och många andra tycker det är att leva livet men du måste förstå att en del lever livet fullt ut och njuter maximalt utan dessa saker. Alla har inte såna intressen och man kan faktiskt sticka ut på olika sätt.

  Reply
 23. Mad september 20, 2014 at 1:54 f m

  Vad trött jag blir på er rika bloggare som bara gnäller. Varför bor ni kvar i Sverige så om det är så himla tråkigt och hemskt här? Varför reser ni bara till typiska svenneställen utomlands om ni nu är så trötta på oss? Det är ju knappast att leva och upptäcka nåt annat. Pröva på en ny kultur då om Sverige är så satans trist. Men nä, ni är ju precis lika lagom som resten av oss, även om ni försöker låtsas om nåt annat.

  Ta era cash och flytta så slipper ni betala så ”hemskt mycket” i skatt och jantelagen som förstör era liv såååå himla mycket. Jävligt mycket gnäll och jävligt lite handling ifrån er (ta med dig Kissie när du ändå sticker, hon gnäller precis lika mycket men flyttat ju fan aldrig)..

  Reply
 24. Sara september 21, 2014 at 1:04 e m

  Fast vissa vill faktiskt leva det du kallar mellanmjölkslivet. Vissa har maxat och insett att; näe, det var inte så jävla roligt att leva i ett kaos. Alla är olika paow, kanske dags för dig att inse det.

  Reply
 25. mm september 22, 2014 at 1:56 f m

  Kolla på ditt ex Hugo istället, att leva är att inse att allt inte handlar om att vara berusad utan om att göra karriär och skaffa familj, att ha ett liv utanför krogen. Lol på dig

  Reply
 26. Nilja september 23, 2014 at 8:39 f m

  Det är väl bara det Paolina, att du inte verkar ha tagit med i beräkningen att alla inte vill leva sitt liv på samma sätt. För mig så är det inte att leva att supa och knulla runt till exempel, det är inget jag alls bryr mig om om andra gör och inget jag fördömer, men det är inget JAG mår bra av att göra, och alla måste ju få leva på sitt sätt, och göra det dom mår bra av, eller? Det finns säkert dom som ser det så att du kastar bort ditt liv och inte ”maximerar” det, som du kallar det, för för andra så kanske det är andra saker som värderas högt. För mig tex så är det min pojkvän, mitt hem, att få en utbildning och att bara leva ett helt vanligt ”mellanmjölksliv”, alltså ett svenssonliv med villa, barn, man etc, och jag trivs med det och vill ha det så, det är för mig att maximera livet! Så bara för att alla inte lever som du förespråkar eller som du tycker är att ”leva”, så betyder det inte att dom inte ”lever” utefter sina preferenser. Jag vill bara att du ska tänka till lite, alla vill inte samma saker, och tur är väl det! 🙂

  Reply
 27. V september 23, 2014 at 12:39 e m

  Har inte läst din blogg på ett tag.. Måste säga att jag gillar detta inlägg!! <3

  Reply
 28. Beatrice september 24, 2014 at 12:25 e m

  Du har så jäkla rätt! Man lever bara en gång!

  Reply
 29. zARA september 25, 2014 at 5:25 e m

  bästa inlägget!!! Creeds tll dig , så sant så

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.