ÄCKLIG SKVALLERBLOGGS- ÄGARE FORTS…

Rosanna har skrivit sin version om Yousef Hariri och även berättat gossip om när hon träffade på honom i London för ett par månader sedan!!! Han hade tydligen erkänt att han älskar att skriva skit om oss bloggare!! In och läs hennes inlägg här: http://rosannacharles.myshowroom.se/2014/10/24/skvallerbloggen-fore-vannerna-eller-hur-var-det/

Namnlös

(Visited 40 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Skvallrafritt oktober 25, 2014 at 2:43 e m

    Han är den mest irriterande människan på denna jorden. We hate him! Förövrigt skriver han knappt några inlägg själv utan kopierar våra och andra skvallerbloggars inlägg. Egentligen borde man inte skriva om honom vid namn eftersom detta bara gynnar honom i slutändan. /skvallrafritt.blogg.se

    Reply
  2. H oktober 26, 2014 at 10:12 e m

    Dumt att ge han ännu fler klick nu bara… Du borde bara ignorera kräket.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *