ÄCKLIG SKVALLERBLOGGS- ÄGARE.

Nu kommer jag att skriva en sak som jag egentligen inte vill göra, men som jag känner behöver att göras.

Den här historien börjar med ett namn Yousef Hariri. Han var en god vän till mig, och till många andra bloggare, Dessie, Kissie Rosanna, Hugo, Jackie Ferm, Annie, Ellen, Micha, Daniel Paris, DennisM, Sibel,, Tyra, Gaybloggen, Krillebooi.. Ja listan kan göras lång. Jag såg honom som en godvän, vi hängde dagligen i var var det? 2-3 år? Jag och Yousef gjorde väldigt mycket tillsammans, åkte flera vändor till Göteborg. Var i Grekland och London tillsammans, och ja, jag kallade honom en av mina bästa vänner.

Visst var han väldigt speciell och väldigt intresserad av den här ”världen” som är fyllda med events och läsare. Men det var fine för mig. Jag länkade hans blogg flitigt eftersom att han var min vän! Men han började hela tiden att snacka skit om oss i vårat gäng till varandra. Så att allt krockade och det blev en väldans massa bråk. Jag kommer inte ihåg dom exakta bråken idag men jag kommer ihåg en del och vet att det var väldigt stökigt. Det var ju det, alla bråkade fram och tillbaka med varandra över skitsaker. Men så fungerade ”bloggvärlden” på den tiden. Sak samma. Vi blev för det mesta sams igen. Tills det hände en grej som fick oss alla rädda.

När jag var tillsammans med mitt X Hugo Rosas så pratade vi i telefon när Yousef Hariri satt brevid mig. Mitt ex bad mig att logga in på hans mail för att kolla på någonting. Så han säger sitt lösenord till mig, inte speciellt högt och jag upprepar det inte. Det var när Hugo började jobba med Myshowroom.se. Nä, vet ni vad Yousef gör då? Han hade tydligen hört Hugos lösenord och loggat in på hans mail och snokat och skrivit en massa meddelanden. Som tur var så berättade han det för Rosanna som i sin tur berättade det för Hugo. Och då tänkte jag. Att vem fan göra så? Mot en av hans närmaste vänners pojkvän. Där ringde det många varningsklockor och jag slutade genast att umgås med honom.

Kort därefter uppkommer en skvallerblogg. Jag kommer inte att skriva dess namn, men den drivs av en ”anonym” person. I skvallerbloggen står ens djupaste hemligheter som bara någon riktigt nära vän skulle vetat om. Den här personen skriver riktigt dåliga saker. Om allt från koakinfester, eskorter och ja. En massa om oss bloggare. Nu dom senaste två åren så har jag/vi fått reda på vem personen bakom den här skvallerbloggen är. Jo, det är våran gamla vän, Yousef Hariri. Jag har svårt att känna empati ibland, och jag kan ha svårt att blöda, men alltså det här är väl ändå inte mänskligt?

Jag som kände Yousef vet att han kunde vara lite vidrig ibland och när jag läser hans extremt kränkande inlägg så gör det mig illamående. För jag hör hans röst hångarva i mitt huvud. OKEJ om det bara var skvaller, utan dom där kränkande vidriga kommentarerna från honom. Eller om det t.ex. är något skvaller som han VET kan förstöra för andra så skriver han stort nedanför all kränkande ”DELA GÄRNA DET HÄR”. Men VARFÖR. Vad har jag gjort honom för att förtjäna så mycket hat från en gammal vän? Och jag vet att det ofta är rätt mycket fel på mig ibland när det kommer till beteende och vänner. Men hur kan det vara så att knappt ens egen tvillingbror vill umgås med honom. Då är det rätt illa. Sen är knappt hälften av det han skriver sant heller.

Ungefär såhär ser nästan alla hans inlägg ut. En gång kommenterade han till och med Desirees bröstvårtor i ett helt inlägg. 

Skärmavbild 2014-10-22 kl. 05.07.10Skärmavbild 2014-10-22 kl. 05.11.24Sen kan jag även säga. Det ligger ute mycket som är sant på internet. Jag började följa hans lilla konto från mitt ”spökföljarkonto”. Och ja, om ni nu vill veta saker som är någorlunda sant så finns det betydligt många andra skvallersidor om PH. Men denna så stämmer FAKTISKT INGET. Sjukt. Jag tror nämligen att han kommer ha den ett tag och sen så kommer han att byta till sitt eget namn och ta bort alla bilder.

 

Här är lite bilder från när vi var vänner.P1000087-1024x680 666 img_0676_86707954

(Visited 640 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. sabina oktober 22, 2014 at 5:26 e m

  han verkar ha bytt nu för när man söker på phspoiler så kommer hans instagram som ett alternativ upp :p

  Reply
 2. evelina oktober 22, 2014 at 5:27 e m

  Jag vill bara säga att jag diggar dig jättemycket 🙂 du är unik, du är inte som alla andra ” pryda brudar ”. Du visar upp dig och är stolt över vem du är, fler borde bli mer som du. Det är så mycket mer charmigare att vara den man är och våga säga vad man tycker än att inte ha någon personlighet alls. Du har kommit så pass långt i livet enbart för att du är dig själv hela vägen ut. Mer ”paowstyle” åt folket. Och en fråga… hur är din relation till Kristian idag? Mvh evelina

  Reply
 3. Nessa oktober 22, 2014 at 5:49 e m

  Paow hade du inte slutat röka på ? isf varför sitter du med smail och ska röka en god nattis ? 😀 bara undrar…

  Reply
  1. Claudia oktober 25, 2014 at 1:41 e m

   HAHA!

   Reply
 4. sofie oktober 22, 2014 at 6:49 e m

  han har visat att de är han som äger den nu.. han hade en live video. provade att ställa en fråga och han svarade på den..
  kan inte fatta att han gör så mot någon som han varit vän med.. sjukt jävla lågt.

  Reply
  1. Jenny oktober 24, 2014 at 3:11 e m

   Ja, jag såg också den livechatten – därför tyckte jag det var så konstigt att han nu slår ifrån och säger att det inte är han osv! Alltså hur mår människan?!

   Paow. <3

   Reply
 5. Lolita oktober 22, 2014 at 8:27 e m

  Hans text är ointelligent och han vet inget om hur samhällets normer fungerar över tid…

  Reply
 6. Lina oktober 22, 2014 at 8:42 e m

  Haha ganska komiskt att när jag sökte på ”phspoiler” på insta så kom hans insta upp bland dom på söknigarna

  Reply
 7. Anita oktober 22, 2014 at 9:17 e m

  HATAR honom så oerhört. Falsksanning är den bästa skvallerbloggen. Han har kopierat nästan varje inlägg från FS å alla andra skvallerbloggar. Så falsk. Ush

  Reply
 8. Sarah NYC oktober 22, 2014 at 10:18 e m

  Jag känner inte dig men du verkar vara en sån skön person. Hemskt med såna människor o tråkigt att du råkat ut för en sådan.. Förhoppningsvis så lär man av sina misstag men ibland är det svårt att veta vad det är för människor när man träffar nya. Själv besitter jag sjukt många ”hemligheter” o hade aldrig avslöjat något om någon även om vi skulle bråkat tex. Såna som pratar om andra o sprider rykten är ofta väldigt tråkiga själva så de måste prata om andra u know 😉

  Love från SoHo <3

  Reply
 9. Platin oktober 22, 2014 at 10:39 e m

  Hej Paow!
  Jag vill nå ut med min blogg och bli lika känd som dig.
  Vill du hjälpa mig på traven?
  Tacksam för svar! 🙂

  Reply
 10. axel oktober 22, 2014 at 11:55 e m

  Hej!

  Varför har du 2st Illuminati-tatueringar? ÄR du en reptil? Eller varför har du ett reptilöga och en annan illuminati-symbol? Svar tack!

  Reply
 11. s oktober 23, 2014 at 12:33 f m

  hur vet han så mkt om ph? vem är det som känner honom därifrån?

  Reply
 12. victoria oktober 23, 2014 at 12:41 f m

  Han och hans tvillingbror gick i min skola för ett bra tag sen, Botkyrka Friskola i Botkyrka, och vad jag visste då så bodde/bor han i Alby. Det förekom massa skitsnack om killen och att han är störd som fått hybris och börjat hänga efter alla kända bloggare. Såå ja det förvånar mig inte att han är så konstig har alltid tyckt att han vart skum och då gick jag i årskurs 6 och han i 9an haha! Nu har jag tagit studenten och tycker detsamma. Aja be för honom 🙂

  Reply
 13. Sabina oktober 23, 2014 at 9:34 f m

  Vilken otäck och vidrig människa! Så som han beter sig, beter man sig verkligen inte. Han förtjänar inte att ha några kompisar kvar.
  Kan han inte bas skaffa sig ett eget liv i stället för att försöka glänsa i hans föredetta kompisars glans? Och han borde skaffa sig ett riktigt jobb.

  Reply
 14. nelly oktober 23, 2014 at 5:22 e m

  Vad tycker du om svenskabloggare då? 🙂

  Reply
 15. ida oktober 23, 2014 at 5:31 e m

  Han har redan bytt namn på instagramsidan till sitt egna och som du sa. Han har även tagit bort alla bilder och ersatt dem med bilder från hans vardagsliv.

  Reply
 16. Me2 oktober 24, 2014 at 11:29 f m

  Paulina, du är grym! Vet du, du står inte bara upp för dig själv – du står upp för oss kvinnor också! Och det är det finaste man kan göra. DU tar ingen skit! Vidrigt att han menar att man skulle svälja och acceptera att t.ex. inte få lika lön som män?! Och att han slut-shamear människor som inte smyger med sin sexualitet. Paulina du är stencool och en nagel i ögat för vårt sjuka samhälle 🙂 I like it!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *