Bajsnödig

Jag har tänkt lite på det här med att vara förebild. Ja, jag jag ser ju inte mig själv som en tvättäkta förebild direkt, haha. Knullar i tv och har skaffat gigantiska melonas som jag springer runt och guppar med öppet. Men jag tänkte skriva lite om det här…. Så, vi kan stanna där vid brösten. Nej, jag skaffade dem inte för att jag hade komplex, eller för att jag fått kommentarer om att jag hade små bröst. Jag hade skitfina bröst innan. Jag gjorde det för att jag ville det… Jag är vuxen. Jag har pengar. Och jag gillar att testa nya saker, det ligger någon slags spänning i det. Och det bästa av allt. Det är MIN kropp. Och jag gör vad jag vill med den. Och det tycker många är fel. För det sprider ut fel signaler. MEN jag har gjort det öppet, inte hymlat om det. Jag har nog visat ganska tydligt att jag är extrem, inte den vanliga tjejen next door.

Många tycker att det bara är okej att man gör brösten om man har komplex, endast då, om vi snackar förebild. Men om man vill göra det bara för att. Då är det fel? Men vänta nu, det är väl större chans att man får tjejer att må dåligt över deras små bröst om man gör naturligt stora bröst? Som faktiskt är möjligt att ha. Haha, nu låter det som att jag tycker att alla ska göra bomber för att vara en bra förebild. Det är inte det jag menar. Det jag menar är att jag inte tror att jag sprider lika mycket komplex som en tjej som gör naturligt stora bröst gör. Då tror jag mer mina naturliga bröst jag hade innan spred mer komplextankar i huvudet på tjejer? Äh, nu babblar jag lite för mycket .

Men samtidigt. Vad faaan. Jag känner bara att den här hetsen kring stora bröst, små bröst, vad som är snyggt, vad som inte är snyggt bara har gått över styr. JAG gjorde ju det här valet själv, men samtidigt, det är svårt att veta om det är samhället som påverkat eller om man innerst inne tycker att ens bröst är för små eller för stora. MEEEN, folk snackar så jävla mycket hela tiden, om vad som är rätt och vad som är fel. Jag känner personligen att mina är för stora, det blir lite jobbigt. Det var jättekul i början, men det är jobbigt att inte kunna ha kläder och så är de i vägen. Så det kan ni ju tänka på. Om man vill ha större så kan man ju peta in massa kuddar i bh:n annars. Kan bli en rolig historia kul om de ramlar ut på golvet också. OM man vill göra brösten så tycker jag ändå att man ska vänta tills man är äldre. ELLER så står man där när man är 25 och skrattar åt silikondrömmarna man hade när man var 20. Har många tjejkompisar som sagt att de vill ha silikon när de var yngre, men idag så skulle de aldrig göra det. Jag hade nog inte valt att göra så här stora om jag varit 25. Men jag är väl lite ung och dum antar jag. Nu har jag inte gått in på att det finns tjejer som istället mår dåligt över att ha stora bröst, men det är inte lika uppmärksammat, det får jag ta en annan gång.. just nu ville jag bara ge en kommentar till just silikonhetsen.

Sen kommer vi till…. liggandet. Sex. Knulla. Göka. Det är så vi blir till. Naturligt. Men att göra det i tv? Jag tror många sitter med öppen mun och bara, vad i hela?? Hur fan tänker hon? Aaaah. Hela hennes liv kommer bli förstört. Nej, mitt liv kommer inte bli förstört. Om jag hade velat ha ett vanligt jobb i framtiden, ja kanske det. Men nu ser ju inte mitt liv ut så. Jag har inga hämningar, det är sanningen, för att jag kan. Jag försöker väl tygla mig så bäst det går, men den rebelliska delen i huvudet tar över. Varför ska jag rätta mig efter andras regler om vad man får och inte? Varför ska jag inte ha sex om nu jag vill det? Varför får jag inte skämma ut mig om jag vill det? Jag bjuder ju på det. Missförstå mig inte, det är inte så att jag sitter och tittar på TV:n helt obrydd och bara, åh där står jag och springer runt och frågar om nån vill ha sex, vad kul! Det är skämmigt, jag skriker rakt ut ”men vad göööööör jaaaaag????!!! ÅÅÅÅH SÅ JÄVLA PINSAM”. Men jag går inte runt och mår dåligt över det. För det är gjort. Jag står för det och jag har fett många skämskuddar i garderoben.

För att få er att förstå hur det ser ut i mitt huvud. Tänk er själva. Jag har levt det här blogglivet sedan jag var 14. Jag hade egna pengar, lika mycket som mina vänners föräldrar. Bortskämd. Jag fick göra vad jag ville. Och om jag inte fick så gjorde jag det ändå. Blev mobbad i skolan. Har fått utstå elaka kommentarer. Avundsjuka. Svek. Missförstå mig inte, det här är ingen bortförklaring, det är en förklaring till er som inte förstår vad som försiggår i mitt huvud. Nej, jag inte bryr mig om hur jag framstår för andra så värst mycket. I så fall gör jag det för att jag borde. Det är ju svårt för mig att förklara eftersom jag lever i det, jag tar inte åt mig på samma sätt som andra, men jag kan ju se hur ledsna mina vänner blir av EN kommentar. Jag har blivit hårdhudad. På gott och ont.

Folk kommer alltid tycka. Men JAG kan välja om jag bryr mig eller inte. DU får vara hur du vill. DU kan välja din egen inställning till saker och ting. Jag bryr mig om vad mina vänner och min familj säger till mig. Då rivs muren på en sekund. Men kommentarer från randoms rinner av som vatten på en inoljad Paradise-kropp. Och det är något som jag tror behövs i dagens sociala mediavärld. Kanske inte kan bidra med att vara en perfekt förebild, som tur är så finns det många andra som gör det. Men jag kan inspirera er att släppa loss lite. Inte vara så bajsnödiga och rädda över vad andra ska tycka. 

(Visited 1 times, 1 visits today)

41 Comments

 1. Sebastian oktober 28, 2014 at 11:52 e m

  Det är väldigt få förunnat att kunna bete sig som du gör utan att det påverkar deras liv på sätt som dem inte har råd med. Med dina uppdateringar är du väldigt bra på att få folk (personer som är i ett stadie av livet då det är oerhört lätt att påverkas av personer som dig, majoriteten av läsarna är väl trots allt tjejer i samma ålder som du var när du började blogga?) att känna att dem gör fel när dem inte vill knulla i TV eller skönhetsoperera sig för att det är kul. Kan nästan garantera att det finns många unga tjejer i Sverige som mår dåligt över att dem inte vill/kan ta ut svängarna lika mycket som du. Du är framgångsrik, snygg och gillar att vara lite dum i huvudet, no offence. Många tror säkert att detta är receptet för att bli framgångsrik.

  Det dem inte vet är att det inte finns särskilt många platser i världen för såna som dig och det är något du borde trycka på i dina uppdateringar! Du behöver inte vara ett exempel på den enligt normen ”perfekta tjejen” för att vara ett gott exempel. Men snälla, rara, snygga, smarta Paow, du kan väl åtminstone försöka tala om för oss att ditt sätt att leva på inte passar in nån annanstans än i det yttersta toppskiktet av bloggsverige.

  Reply
  1. Jessica oktober 30, 2014 at 12:00 f m

   Håller med till 100%! Otroligt klok kommentar. Kanon, Sebastian!

   Reply
 2. Denisé oktober 29, 2014 at 12:08 f m

  <3 i love u

  Reply
 3. QueenPsykos oktober 29, 2014 at 12:44 f m

  Tung e du! Haha använder själv that expression och blir typ bajenödig av människor som anses vara ”bra förebilder”, med andra ord, människor som spelar fina, bryr sig för mycket om vad andra tycker och tänker och gör allt för att smälta in i mängden. Gillar att du inte försöker spelar fin, det gör dig äkta. Har aldrig kommenterat din blogg innan, men den är tung, älskar när du skriver djupt. Hatar på riktigt storbloggare som leker att dem har ett perfekt liv och lever efter att ha the perfect image med att mata in vad dem äter på sin blogg, hur positivt allt är och beter sig bara som a Boring motherfucker på sin blogg. Såna människor blir jag bajenödig av. Haha so thanks 4 not acting like a Boring stel person som har en pinne upp the ass. Vill du läsa en rolig äkta blogg så kan du kolla in min. Hahaha det är ingen spamm, har en rolig blogg som du kommer gilla. U got My blogadress! Tänker inte kommentera bajenödigt reklam haha. Men du är tuuuung och TACK för att du inte är en ”stel goodie-too-shoes-wannabe-förebild” som man blir bajenödig av! Xoxo QueenPsykos

  Reply
 4. Rebecka oktober 29, 2014 at 1:40 f m

  Paow för fan, sluta slösa tid på att försvara dig och förklara för folk vem du är. Bara KÖR. Jag har följt dig sen start, sett dig växa, man går sin egna väg, thats it. Själv är jag 24, och diggar dig starkt, förutom när du ska behöva försvara och förklara dig, det ska du inte behöva ALLS. Vi har träffats en gång, grand hotell borås, 100 % party, men du drog ungefär någon minut efter att jag kom in i ”vip”rummet, jag önskar jag hade sagt det redan då men fick inte chansen, vad du än gör, slösa aldrig energi på att förklara dig för folk, du vinner inget på det, folk har redan sin uppfattning, och heey din blogg rullar ju på fortfarande? 🙂 Så du har dina fans runt dig, så sluta slösa energi på idioter som ska klanka ner andra, du har ett mer värdigt liv än så, bajsa på !! <3

  Reply
 5. Mags oktober 29, 2014 at 7:59 f m

  Gillar att du på många sätt bryter normen! Kör ditt race sålänge det känns bra för dig och låt de små människorna sitta med sin avundsjuka!

  Reply
 6. Barbamami oktober 29, 2014 at 8:24 f m

  Hej Paulina, jag tycker du är en otroligt öppen och härlig person som lever ditt liv fullt ut och njuter av det. Jag tror fler önskar att de vore som dig! Du har fötterna på jorden och en är naturlig människa. Håller med dig om att folk måste sluta vara så skitnödiga om andras liv. Att vara som du, inte ta åt sig eller bry sig om vad andra tycker får en person att må mycket bättre. Gör det du gör, fyll ditt liv med det som får dig att må bra och du är ingen dålig människa för det. -tvärtom. Det är en riktig frihet att inte bry sig om andras tycken.

  Ta hand om dig, hejjar på dig i PH.

  Barbamami

  Reply
 7. Pyttipannan oktober 29, 2014 at 8:39 f m

  Riktigt bra skrivet paow!<3

  Reply
 8. Elin oktober 29, 2014 at 9:08 f m

  Du behöver och ska aldrig be om ursäkt för hur du är. I alla fall inte till oss bloggläsare. Visst om du sårar en vän och ber om ursäkt till den personen, men du är du. Och sluta aldrig vara det för att folk är oförskämda och dumma, och inte tycker det är okej att tjejer är intresserade av sex eller gör vad de vill med sin kropp. Du är du. Du duger som du är alltid. Skit i förebildstjafset!

  Reply
 9. Sofie oktober 29, 2014 at 9:22 f m

  Du är så jävla king. Keep it up, älskar det du gör och hur du gör det. Du är en bra förebild, du visar att man inte alltid ska vara perfekt och att det är mänskligt att fela. ♥

  Reply
 10. Anonym oktober 29, 2014 at 9:24 f m

  Hej!
  Tycker att du har HELT RÄTT. I slutändan är det så att alla vi endast lever en gpng och man ska fan göra vad fan man vill och livet är för kort flr stt bekymra sig om andra. Du är bäst gumman.

  Reply
 11. nicole oktober 29, 2014 at 9:24 f m

  Hur skøn kan man bli, S Å B R A I N L Æ G G!!

  Reply
 12. Nea oktober 29, 2014 at 10:30 f m

  Du är cool 😀

  Reply
 13. Sanna oktober 29, 2014 at 11:40 f m

  Du har helt jävla rätt !!! Det finns så många tråkiga och inskränkta människor där ute ! Du är grym !

  Reply
 14. Sanna oktober 29, 2014 at 11:45 f m

  Kan ju säga att du är en av mina största förebilder, men inte för det du gör utan för det du är! Du är grym

  Reply
 15. Freja oktober 29, 2014 at 11:48 f m

  Jag tycker helt ärligt att sex inte ska vara så tabubelagt som det är i dagens samhälle. Speciellt bland oss tjejer, man får inte ligga med så många hit eller dit. Inte ligga runt heller för den delen, för då blir man kallad för det ena eller det andra. Men det är helt acceptabelt att killar gör så, de blir endast kallade för kungar. Tycker detta systemet är så löjligt, och jag tycker helt ärligt att det du visar i PH är bra! Du visar att såhär får fan i mig vi tjejer också göra. Stå på dig Paulina! Du är gryyyym.

  Reply
 16. Sophie oktober 29, 2014 at 12:13 e m

  Jag tycker att du har rätt! Jag säger alltid till mig själv att jag får knulla hur mycket jag vill och med hur många jag vill:) kör hårt!

  Reply
 17. emmelie oktober 29, 2014 at 1:54 e m

  Hej kommer du nånsin förbi Växjö? <3

  Reply
 18. Annsofie oktober 29, 2014 at 2:00 e m

  Hej, du verkar vara en jättefin och trevlig tjej som kanske har blivit sårad, bränd kanske lite väl många ggr som man bedövar med uppmärksamhet men som egentligen blir en ond cirkel. Något har hänt med dig från förra årets paradise, jag tror du tog det väldigt hårt hur bland annat jeppe behandlade dig och jag tror att du är inte så hård som du vill framstå. Ta hand om dig!

  Reply
  1. s oktober 29, 2014 at 10:04 e m

   Håller med!

   Reply
 19. Eliana oktober 29, 2014 at 2:16 e m

  Mann lever bare en gang. Bedre å angre på det mann har gjort enn å angre på det mann ikke har gjort. Du har ikke bedt om å være noe forbilde i det hele tatt. Jeg har bestandig vært prippen og forsiktig i mitt liv. Nå angrer jeg på at jeg ikke levde livet mer. Ha det gøy og lev livet.

  Reply
 20. Anonym oktober 29, 2014 at 2:19 e m

  ”Då tror jag mer mina naturliga bröst jag hade innan spred mer komplextankar i huvudet på tjejer?”

  Bara så du vet så vill inte alla tjejer ha gigantiska bröst, dom blir bara ledsna av gravitationen 😉

  Reply
 21. Elin oktober 29, 2014 at 2:21 e m

  du är så himla bra paow! jag beundrar dig

  Reply
 22. Maria. oktober 29, 2014 at 2:40 e m

  Grymt skrivet Paulina! Jag hejjar på dig 🙂

  Reply
 23. Lisa oktober 29, 2014 at 4:18 e m

  Fuck it! Du är tvärball och kör ditt rejs bara. Sex är gött, och kan man så ska man! De som säger något annat är fyrkantiga pretton som är bittra för att de själva inte vågar synas i mängden och styrs av mantrat ”lagom”. Att ditt varumärke blir mer känt av att du visar dina sjukt snygga boobs i tv, well, good for you! Jag hade också flaxat runt med dom alla dagar i veckan om jag hade haft flush till en op.

  Keep up the good work!

  Reply
 24. sofia oktober 29, 2014 at 4:42 e m

  bra skrivet!<3

  Reply
 25. Martin oktober 29, 2014 at 4:50 e m

  Saken är väl den att du efter förra säsongen sa själv att du skämdes över dina intima handlingar under inspelningen? Eller var det en felaktig rubrik du blev tilldelad av kvällspressen? Du har ju uppenbarligen ändrat ståndpunkt nu eftersom det inte ens gick ett dygn innan du upprepade samma beteende du tidigare fördömde? Har du ändrat ståndpunkt eller hycklar du?

  Reply
 26. Anna oktober 29, 2014 at 5:33 e m

  Njut av din unga vackra kropp så länge du kan. Jag önskar att jag hade gjort det själv mer när jag var yngre. Jag tycker du är en bra förebild för tjejer som vill utforska sin sexualitet utan att ta åt sig för mycket av allt skitsnack.

  Reply
 27. Jonna oktober 29, 2014 at 6:46 e m

  Så jäkla bra skrivet. PK Sverige kan ta sig i röven ibland. Folk ska tycka och tänka så jävla mycket hela jävla tiden!!!!!! Man trycker ner andra och vill få sig själv Att Framstå som fröken Rosa i Tant-Trosa. Du har bara ett liv, kör så det ryker !!

  Reply
 28. Simone oktober 29, 2014 at 11:19 e m

  Att vara en bra förebild borde ju inte innebära att man måste göra ”rätt” grejer. Vi alla är inte likadana så vi alla kan inte ha samma förebild.
  Jag tror det är jättebra att få se dig å din personlighet, det visar liksom att det är okej att inte vara ”pk”. Jag har inlärda fördomar och tänker att det är självdestruktivt av tjejer att ligga runt. Men jag lär mig hela tiden av dina inlägg och kommentarer att det inte är så. Jag tänker aldrig så om killar och det är så himla galet att jag blir tokig på mig själv som ens tänker så.
  Lycka till Paow. Kram.

  Reply
 29. Alex oktober 29, 2014 at 11:28 e m

  Alltså, att bajsa är oxå naturligt…inte bajsar jag på stan för de, kom ihåg att ALLT är ”naturligt”… men en ”normal” människa har gränser, mål, motivering osv, men jag svär jag har alltid gillat dig framför desiree osv, men jag har märkt att du är den fula i de MÄNSKLIGA spelet här i världen…Du har ALLTID tillfälliga vänner, aldrig fasta, skaffa dig de, du är ett objekt i allas ögon tyvärr

  Reply
 30. Alex oktober 29, 2014 at 11:33 e m

  Dock så GILLAR jag att du står för de du gör, men de är nog de jag gillar, du känns som en apa och ett spel hela du, svårt att ta dig äkta. Tror ALDRIG någon kommer älska dig på djupet som en riktig kärlek du vet, sån RIKTIG kärlek. Du får jordnära dig på folk som är uppmärksamhetsökande som vill ha dig för du varit känd. Men tror de är en ”tillfällig”karriär” du har

  Reply
 31. Caroline oktober 30, 2014 at 1:15 f m

  Att göra naturliga bröst gör en till en sämre förebild, än om man gör gigantiska? Idiotiskt. Förstår tanken med att det kan skapa komplex hos fler, men det har inget med förebild att göra. Förstora brösten till ett naturligt resultat är mer av rätt anledning, än ett onaturligt! Däremot så kan man ju tycka att göra bröstförstoring i allmänhet är = dålig förebild.

  Reply
 32. Emma oktober 30, 2014 at 1:51 f m

  Keep up the good work! Behövs fler förebilder av 2014 varianten än old school varianten. Man ska stå för vem man är och det är vad du utstrålar! Heja dig och ja alla hatar på just den som vågar, antagligen för att dem är svartsjuka eller något!
  Du är sjukt bra!

  Reply
 33. Johanna oktober 30, 2014 at 1:58 f m

  Du är så grym Paow!

  /22årig uni-student

  Reply
 34. Jennie oktober 30, 2014 at 10:12 f m

  Det låter ju sjukt tråkigt men jag kan lova dig att det kommer en tid när du ångrar (inte dina ungdomsynder hehe, de har vi alla) men att du gjort de i tv. Det handlar inte om moral eller oj oj oj vad bajsnödiga alla andra är, det handlar om omtanke för dig, Du är ung och när man är ung så lever man för idag och tror på fullaste allvar att det är så man känner om fem eller 10 år också. Det är det inte, tro mig. Jag tror att du kommer att ångra dig så in i helvete och för vad, för nån helt meningslös skit som att knulla i tv. Det är ju inte ens en merit liksom.
  Du är bekräftelsesökande och då gör man mycket och en del dumma saker. Det är synd bara, för du är så mycket mer.

  Reply
 35. Nettan oktober 30, 2014 at 10:18 f m

  Go Go Paow! 🙂
  Om jag skulle träffa alla bloggare så tror jag faktiskt att jag hade gillat dig mest av alla.

  Reply
 36. Jo oktober 30, 2014 at 11:54 f m

  Jag tycker du ibland är omogen, pinsam, tänker inte innan du talar och kan vara riktigt bakom flötet inemellan åt. Men… Det du skriver här är faktiskt något du tänkt på och tänker på ofta , och det syns idn text. Det bor faktiskt en vettig människa i alla och det gör det även i dig oxå , ibland.
  Jag gillar att du är impulsiv och inte bryr dig om the aftter shock när du gjort något du vet kommer skapa lite trubbel och panik. Men asså va fan det gör alla saken är ju att du är en offentlig person och man få ju se , läsa och höra dig göra detta. Jag kan slå vad om alla pengar på denna planet att, 70% utav befolkningen gör exakt likadant dock får ju inte hela nationen reda på det så som vi får veta vad du gör om dagarna eller när du ballar ur på festen eller kör in silikon. Det är nog något många måste inse.
  Nu kan vi inte nå ut till hela nationen och att få andra att förstå , ja det är som att pissa på en måltavala 1 meter ifrån. Allså realtivt omöjligt. Jag gillar dig , jag gillar den hettsen du förespråkar men jag gillar oxå att du ibland kan vara vettig oxå. Lite vett måste man ha i sig, även om den inte skiner igenom dig hela tiden så är det ta mig fan OK . Tacka fan för egen vilja ! det va inte deta som va på tapeten men ja var tvungen att skriva .

  Sillisar , you go inplantat ! Jag som många andra kan se inplantat som positivt och negativt.
  Jag ser det positivt till den grad att mår du riktigt dåligt pga en utav dina kvinnligaste kroppsdelar , så gör dig själv en tjänst och kör in lite silikon om du tror dig må bättre utav det.
  Mammor som ammat , brösten blir förstörda, vissa fall riktigt förstörda, andra fall milt .
  Kör in lite silikon vettja,
  Eller vill du bara känna dig mer kvinnlig med större boobies , men KÖR in lite silikon, eller massa.. Man gör sin gene lycka ibland.
  Och mår andra dåligt utav dina bröst så har dom inte dig att skylla, det har media.
  Ingen kvinna kan se ut som en porrtjärna var och varannna dag, om det är så många tjejer ser det.
  Jag ville oxå ha bamsing tuttar för 7 år sedan, men jag insåg väll att hörru ” du kommer nog fan tacka dig själv sen när du är 45 bast att du inte tryckte in två helium ballonger där och då.
  Jag idag kan verkligen se mig själv göra inplantat om något år största delen pga att jag har barn och kommer nog inte själv ha mer än en liten diamant .
  I bland får man tänka om , fundera lite till och sen ta ett beslut.
  Tycker andra att det slår ner på deras självförtroende så måste dom lära sig att kanske uppskatta sin kropp lite mer innan . Det finns väll fler ställen på kroppen man kanske inte är 100% nöjd med, men inte fan kastar man fram kniven och möblerar om på stört.
  Än en gång, att det klagas på vad du gör eller att folk tycker du är otroligt löjlig och pinsam som ligger i TV , jaha men så är det.
  Hade dom fått i sig lite tequila och suttit fast i ett hotell med killar och sprit i några veckor så tar nog deras instinkter tag i det där lilla nervcentret och viskar ” kom igen då ”
  Du å andra sidan är naturligt fram.
  Som sagt jag tycker oxå att du har huvudet bland molnen oftast, men du vet iaf om det!
  Många andra har inte den turen.

  Nån gång kommer vi kanske inte kommer se dig här något mer, offentigt så vi ska ju bara va glada att du bjuder oss på skatt och pinsamheter nu.

  bare gör´t !

  Reply
 37. Anonym oktober 30, 2014 at 3:25 e m

  Undra hur lång tid det här inlägget tog att skriva…?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *