Bitch.

En grej som jag har tänkt på, är att jag hat blivit dålig på att vara trevlig mot folk. Jag är väldigt kort och dryg. Och nu syftar jag inte på att jag är det mot FANS, utan jag är det i största allmänhet. Fast jag vet om det själv. För jag pallar liksom inte. Jag har mina vänner. Fast så kan man ju inte tänka heller, det suger ju. Fan har ni läsare inga tips mot mig hur jag blir trevligare ? Det är lite som att jag har blivit social fobi mot människor som jag inte känner..

Jag började få insikt här om dagen när en av mina vänner sa att han hade hört det av sina tjejkompisar, och då började jag tänka ”aamen åh fan det är jag nog ibland”.. Inte konstigt att folk är rädda för mig om dom hör att jag är otrevlig. Det ska det bli ändring på!

21129-Really-Bitchbad-bitch-2

(Visited 96 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Josefine oktober 13, 2014 at 8:59 e m

  inte för att på något sätt låta otrevlig för jag gillar dig stenhårt, tycker du verkar as skön! har följt dig sedan du började blogga i stort sett och även din säsong i ph. jag gillar att du är så ärlig och öppen med saker och ting, det är en extremt bra egenskap och jag tycker även att du är så jäkla snygg!! var ute i lördags på platå i linköping och såg dig och de övriga ph medlemmarna och tänkte att jag skulle gå fram och bara säga att jag faktiskt tycker att du är så härlig, men vet inte om det var för du kanske var stressad eller irriterad över att ni bokstavligt talat blev omringade med folk som stod och bara tittade på er, tog bilder osv osv. (sa även det till min kompis att jag tyckte synd om er då jag själv skulle tycka det var påfrestande då hon hetsade och ville stå längst fram för att se alla och sedan ta bild med eric och fotade varenda en av er så fort ni gick förbi att jag själv blev irriterad på hennes beteende)

  MEN, det jag skulle komma till var att när du gick förbi oss fick jag ögonkontakt med dig och log mot dig, men fick en bitch blick tillbaka haha! så jag hoppas det inte var meningen, eller att det inte hade med mig att göra.. men i allafall! du är grym och jag ville bara säga det, stor kram fina du!

  Reply
 2. Cassislife oktober 13, 2014 at 9:28 e m

  HJÄLP! Behöver hjälp på bloggen, in och kommentera
  nattstad.se/cassislife

  Reply
 3. john oktober 13, 2014 at 9:29 e m

  Det är väl normalt att man har perioder då man har ett kort tålamod för allmänheten. Men det jag tycker att du borde göra är att bryta dina vardagliga mönster och utmana dig själv att testa på nytt. Att du t ex ska lära känna 3 nya personer under 3 dagar eller kanske att du ska testa på någon ny aktivitet du aldrig testat förr.

  Reply
 4. Alex oktober 13, 2014 at 9:35 e m

  Jag är likadan och känner mig jämt dryg, men trivs på något sätt men ibland inte. Jag är inte den övertrevliga personen direkt och de är faktiskt de värsta jag vet. Tror de är mitt personlighetsdrag. Jag försöker vara skit trevlig i kassor när jag köper något osv men jag tror oftast att de syns igenom att jag inte menar dedär haha, aja haha ha det bra

  Reply
 5. Sabina oktober 13, 2014 at 10:47 e m

  Är det så att du känner att du har socialfobi så borde du verkligen gå till en samtalsterapeut. Folk tycker det låter konstigt och som att man skulle vara dum i huvudet men det är faktiskt både skönt och nyttigt att gå till en proffesionell som man inte känner och prata av sig. Är man otrevlig och dryg så måste de finnas någonting djupare och det är sånt man kan få hjälp med. Annars kanske du ska försöka förändra din tillvaro? Ändra saker och ting i ditt liv och satsa på nåt nytt i karriären? Kan ju vara så enkelt att du är lite deprimerad inombords.
  Hoppas de löser sig! Kramar

  Reply
 6. emilia oktober 13, 2014 at 11:24 e m

  Jag var en av alla du träffade på life in color i Lördags, har följt dig sedan du började blogga och fick äntligen (!!) träffa dig. Trots stress och mycket folk måste jag faktiskt säga att du var extremt trevlig! Över förväntan, helt klart. Fick även en liten failad selfie med dig 😉 ha det bäst!

  Reply
 7. Elin oktober 14, 2014 at 2:12 f m

  Hej jag träffade dig när du var i Borlänge på baren Hype.
  Hade faktiskt ingen aning om att du skulle komma dit men exakt när jag kom in skulle jag gå på toa och jag och min vän stod där och väntade. Så kom du in och du började prata med oss och var jättetrevlig! Det första du sa var att jag hade fint hår och så. Du verkar vara så renhjärtad av dig Paulina!

  Reply
 8. - oktober 14, 2014 at 6:30 e m

  Seriöst jag har läst din blogg i mååånga år o aldrig kommenterat någonsin, men lägg av bara. Du är ingen bitch, du vet inte ens vem du är vad det verkar som. Det är någon du VILL vara.

  Man kan inte ena stunden vara mobbad o dittan o dattan o helt plötsligt bli en översittare. Skittråkigt om du faktiskt blivit mobbad och varit igenom hemskheter, men seriöst finn dig själv människa innan du går under..

  Reply
 9. Fun oktober 15, 2014 at 8:34 f m

  Börja med att var snäll mot dig själv och ta itu med dina känslor inombords. Håller med kommentaren ovan. Jag var inne i djup depression en tag i många år, pga familjeproblem jag hade bl.a. Farsan kallade mig för hora. Jag bestämde mig bara en dag att sluta bry mig och gå vidare, bestämde mig för att inte må dåligt. 7 år senare mår jag jättebra, men jag bär ju med känslorna som jag hade då fortfarande för att sånt sätter sina fotspår men jag har valt att acceptera och gå vidare. (Jag tror på att du måste acceptera ditt förflutna för att gå vidare. Läste också intervjun med dig i Expressen) kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *