Chill igår!

Igår gjorde jag inte särskilt mycket, var hemma och städade lite och gosade med kissen. Var ju ute en sväng och dansade loss i onsdags. Dock blev jag utslängd haha, men var inte för full! Men så fort man har lite kul så blir ju folk sura och tror att man är packad, värst är det för oss tjejer som har klackar och grejer. Mina killkompisar har ju jumpaskor typ och kan dansa på baren om de vill liksom. Men det var skitkul ändå.

Anyways, igår alltså! Lagade middag med min Paris och myste framför TVn och sen gick vi en promenad till ett asmysigt café precis vid mig. Det bästa med Södermalm förrutom att folk är så avslappnade och sköna är att det finns så många mysiga cafeér och sånt vart man än går, I love it!

P48605862

Mys med min babe <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Erik oktober 3, 2014 at 12:33 e m

    Gud vad spännande, berätta mer!!!!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *