Event igår!

Igår hoppade jag runt på lite events innan jag träffade Paradise-gänget för en liten utgång. Först var vi på Diplomat på ett event som UGG hade, väldigt mysigt och jag passade på att göra pedikyr och så! Mina fötter behöver det verkligen…

Innan det var jag hos Skönhetsvård Södermalm som ligger bredvid där jag bor typ och det var jättemysigt! Man fick testa på behandlingar om man ville och mingla, mysigt! Jag går typ aldrig på nåt känns det som utan är mest hemma och chillar så det var kul att se lite folk haha!

1
Fanns massa NOBE aloe vera på plats, så gott!
3
Fina Elita som höll i eventet!
2
Min fina Daniel! <3
5
Event times!

(Visited 77 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Annie oktober 9, 2014 at 3:33 e m

  Bara så du vet kan man inte alltid se dina bilder 🙂

  Reply
 2. annasvarld.vimedbarn.se oktober 9, 2014 at 8:28 e m

  Ååå älskar verkligen UGGs =) skönaste skorna någonsin!
  annasvarld.vimedbarn.se

  Reply
 3. Anna oktober 9, 2014 at 8:53 e m

  Jag kan nästan aldrig se bilderna i dina inlägg. Läser från min iPhone

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *