Minns ni?!

När jag och Daniel åkte ut på landet en hel och chillade och bestämde oss för att spela in ett eget avsnitt av ”simple life” med Paris & Nicole?! Hittade det imorse av en slump och viker mig av skratt, var två år sen ju! Vi hade som alltid sjukt kul ihop och det blev ett riktigt roligt avsnitt tycker jag, oppa!

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Anette Starby oktober 18, 2014 at 12:39 e m

  Haha! Ja det är roligt att kolla på gamla & knäppa videos man har gjort tidigare. När jag kommer hem ska jag nog göra det. Ha en trevlig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 2. rebecka oktober 18, 2014 at 12:55 e m

  hahahah… bor i vetlanda.. älskar detta avsnittet

  Reply
 3. lovisa oktober 18, 2014 at 4:49 e m

  Shoppat idag se vad som fick följa med mig hem 🙂

  Reply
 4. Emma oktober 19, 2014 at 12:48 e m

  Oj det har inte jag sett, måste ses!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *