Paradise Hotel.

Ja igår hade jag och Saga sex i en kista. Saga är jävligt sexig och jävligt snygg. Så ja. Det hände liksom.

Jag skulle inte kalla mig själv biusexuell. Men jag är rätt sexuell av mig och det händer att jag ligger med tjejer. Jag kan inte förstå mig på tjejer som tycker det är ”äckligt” att te.x slicka någon. Om man kan suga av en kille så kan man lika gärna ha sex med en tjej. Tjejer kan mer om sex med tjejer än vad killar gör. Det är säkert exat tvärom. Men nu är det inte så att jag går runt på stan och bara, ÅH FAN HENNE VILL JAG LIGGA MED. Jag kollar mest efter killar om jag nu ska ragga. Men om jag nu skulle komma till en siutaion där jag skulle hamna i sängen/kistan med en tjej. I dont mind. Jag tycker inte att det är äckligt överhuvudtaget. Två kåta personer, det spelar egentligen ingen roll vilket kön. Så är det sexigt. Så haaade.

Mitt och Sagas ”sex” 😉

(Visited 901 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. my oktober 28, 2014 at 7:41 e m

  De är samma här, jag är inte bisexuell och jag ligger inte me tjejer. Dock kan jag se mig själv som bi, för kan bli väldigt attraherad av tjejer. Neej jag tänker inte ”henne vill jag ligga me” som du beskriver, men ahh.. Går inte att förklara! Dock skulle jag vilja prova ha sex me en tjej (exprimentera me min sexualitet) och jag skulle fan vara stolt över att vara bi eller lesbisk!!
  För killar är oftast svin…. Tycker dock de är lite ”nasty” att du och saga hade ”sex” även om de bara var en kul grej typ, men ni är ju vänner?

  Reply
 2. Anna oktober 28, 2014 at 7:48 e m

  Jag vill varken suga killar eller slicka tjejer, vad är jag då? Osexuell??? 😉

  Reply
  1. Anonym oktober 28, 2014 at 10:50 e m

   Haha, feel you!

   Reply
  2. Emelie oktober 29, 2014 at 2:07 e m

   Asexuell heter det faktiskt då 😀 Inte för att man är det bara för att man inte gillar att göra saker oralt xD

   Reply
 3. Eliana oktober 28, 2014 at 8:01 e m

  Dere hadde jo ikke sex engang. Hvis det var sex, da har jeg hatt sex med alle mine venninner jeg da ☺ Det var klining og klåing. Det er ikke sex. Vet ikke hva mann kaller sex i sverige. Men her i Norge regnes ikke det der som sex ihvertfall.

  Reply
  1. Bajsobert oktober 30, 2014 at 3:37 e m

   HÅLLER MED!

   Reply
 4. Amanda oktober 28, 2014 at 8:08 e m

  ame jag orkar inte ens lyssna på efterblivna människor som ska hålla på o säga att det är vidrigt. vad är vidrigt? sex? -.- kom igen.. vem bryr sig vem man sätter på så länge man inte tvingar någon annan eller blir tvingad.. och så länge det inte är ett stackars djur typ. knulla vem fan du vill och lev fritt! när du är död bryr sig ingen hehe. PUSS PAULINA! diggar dig starkt =)

  Reply
 5. Nilla oktober 28, 2014 at 8:21 e m

  Bra sagt där Paulina. Tycker med att tjejer vet va en tjej vill ha. Killar är inte så bra som dom tror.

  Reply
 6. The oktober 28, 2014 at 8:59 e m

  Du sa ju förr aTT du var bi? Och du gjorde ett konto på QX o la upp din profil på din blogg du skrev även att du konmer leta tjej nu? Var de bara en period då bara? … Förrvirrad

  Reply
 7. my oktober 28, 2014 at 10:12 e m

  Nilla: Beror på vem man har sex me, men okej..

  Reply
 8. my oktober 28, 2014 at 10:15 e m

  Anna: Runkar du av en kille då, eller? Eller pullar en tjej?
  Annars måste du vara väldigt ego i sängen…

  Reply
 9. Bajsobert oktober 29, 2014 at 2:35 e m

  Av det man fick se så kysstes ni ju bara och torrjuckade…? Tror du att det är tjejsex så är du väldigt ute och cyklar. Hade hört rykten om att ni ville ligga men det där var ju bara tråkigt *besviken

  Reply
  1. Malin oktober 30, 2014 at 2:18 f m

   du kanske missade att Saga ”red” paulinas ansikte?

   Reply
   1. Bajsobert oktober 30, 2014 at 11:01 f m

    Med kläder på?

    Reply
 10. Diana oktober 29, 2014 at 3:50 e m

  Sen är det ju detdär med att göra det framför andra människor som sutter precis bredvid och kollar på?
  Är det sex eller uppmärksamhet det handlar om?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *