PARADISE HOTEL – ALLA VLL HA UT MIG.

Hej hej, måste säga att jag skämdes lite när jag såg kvällens avsnitt. Jag pratar osammanhängande, är full och är grisig i slutet. Och pratar bara om sex i pogrammet. Fast det är ju det dom tar med liksom.Men shit, sånt händer. Man är inte alltid vara städad, och ibland så råkar man dricka för mycket. Men man är ju ung 🙂

Fick en kommentar på instagram som löd typ ”förra året så visade du aldrig dina tuttar, du vill bara visa dom för att dom är nya det här året.”.. Mjaa jag har typ alltid sprungit runt naken inne i Paradise, det kan man nog fråga dom som sitter i kontrollrummet på Paradise hotel att jag gjort likadant båda åren. För att jag är öppen. Men eftersom att man faktiskt är på Paradise Hotel 24 timmar om dygnet vilket många verkar ha svårt att fatta.Pogrammet är alltså klippt till ca 40 minuter. Vet att jag klargjort det förut. Men folk som tycker att dom är skitsmarta och bara ”haha alltså vad gjorde du i Paradise hotel förutom att knulla?”.. Ja jag hängde, lärde känna folk badade och pratade. Likaväl så som att Saga inte bara gnäller, men dom tar bara med när hon gör det. Så ja det är klippt ja 🙂

Men nu tillbaka till avsnittet. Jag verkade typ vara den enda som fattade Smails äckel plan. Fyfan vad lack jag blev på honom där inne. Och ja, Smail körde faktikst exat samma taktik som Jeppe gjorde förra året. Blir till och med lite arg nu när jag tänker på det. Sen så hade jag ingen aning om att Evelina ville ha ut mig så mycket. Vad tror ni? Vem åker ut på Onsdag? Calle eller Kristian, går Smails plan igenom? Hehe 😉

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Johanna oktober 21, 2014 at 1:01 f m

  Haha Smail kör verkligen inte samma taktik som Jeppe! Jeppe körde en tusen gånger äckligare taktik och utnyttjade folk på helt andra sätt än vad Smail gör.

  Reply
  1. Georgina oktober 21, 2014 at 11:36 e m

   Ja jag håller med, Jeppe var sjukt äcklig och helt knäpp i huvudet och okänslig. Ok att smail kör ett spel men inte i närheten av det spel som Jeppe spelade. Smail verkar ändå vara en bra person och visar känslor och jag tycker faktiskt bäst om smail av alla killar där inne.

   Reply
 2. Lolita oktober 21, 2014 at 2:12 f m

  Smail är min favorit bland killarna för han är en av dem som spelar men med respekt. Han går inte runt och kallar folk för hora och liknande dom Calle gör och Kian m.m. Bland tjejerna var Saga favoriten men nu är det Evelina (inget illa menat, du är ny så man har inte lärt känna dig ännu bara).

  Reply
 3. Daisy Andreas oktober 21, 2014 at 3:20 f m

  Detta ar typ det storsta som hant i paows liv.
  Haha…
  PH live

  Reply
 4. Mad oktober 21, 2014 at 3:35 f m

  Smail är ju den enda som faktiskt spelar spelet, alla andra är ju där för att ha kul verkar det som. De andra är så flummiga så man undrar om de ens förstått spelreglerna och syftet med programmet. Även om Smail paktar konstant hela tiden, vilket är lite irriterande, så är han ju smart. Dessutom är det kul att så många litar på honom trots att han troligen är den minst tillitsfulla personen där inne.

  Reply
 5. Therese oktober 21, 2014 at 7:26 f m

  Smail spelar spelet fantastiskt bra i mina ögon. Han manipulerar varenda en av de andra i huset och har alltid en plan.
  Vem mer har en plan som faktiskt går att genomföra? Ingen.
  Jag hoppas och tror att Smail eller Evelina vinner årets upplaga, det vore mest rättvist om man ser till programmet hittills. Så tycker jag.

  Sen ska man inte förbise att du Paow gör bra tv. Helt rätt också att Saga fick åka hem i förra veckans parcrrmoni, bra jobbat!

  Reply
 6. Lisa oktober 21, 2014 at 8:12 f m

  Som du säger är du öppen med det mesta, vilket oxå betyder att du oxå får kommentarer om det du är öppen med. Ja vill inte skriva detta för att va elak men varför gjorde du bimbotuttar. Du hade ju stora fina bröst innan. Hela din personlighet försvann denna säsong för man set bara en vandrande hylla… Synd!

  Reply
 7. my oktober 21, 2014 at 10:58 f m

  Skönt att man inte kollar paradise i år….

  Reply
 8. my oktober 21, 2014 at 11:00 f m

  Lisa: Jaa, de är synd. Speciellt efetersom hon skröt så mycket om sina NATURLIGA bröst förut!

  Reply
 9. mandis oktober 21, 2014 at 1:30 e m

  Jämför inte smail med jeppe. Det är ett spel och smail spelar spelet… det är ju snarare du som kommer in och spelar som jeppe, vilket inte är fel!!

  Reply
 10. claudia oktober 21, 2014 at 4:48 e m

  alltså herregud ni alla är falska som är med i paradise hotell, vad ni har sex med eller inte sex med skiter jag i och ä rupp till var och en !
  Men att säga Jeppe är Falsk som var med förra året är bara KOMEDI !
  tycker han har varit bland de äktaste människorna för han spelade spelet som alla går in för att spela och sen vänder det mot ALLA varenda en JÄVEL för det är ju de som är meningen med hela spelet ….!?
  Istället för att köra ett spel som alla kör mot varandra inne i huset och snacka bakom varandras ryggar så körde Jeppe på samma spel och sen bara BRÄNDE alla där inne för ingen där kommer in för skaffa vänner eller bli tillsammans precis.
  Det är ett rent jävla smutsigt spel som NI alla väljer att gå in och spela men sen blir sura på den som vinner för han visar sej vara den mest ärliga av ALLA som varit falskare än falskast
  Punkt slut …..

  svar: Fast känner du honom? Spelade du med honom? Bodde du med honom 24 timmar om dyngnet? 🙂 Nix det tror jag inte. För det gjorde jag haha!

  Reply
 11. Therese oktober 21, 2014 at 9:32 e m

  Fast Jeppe snackade väl en väldig massa bakom de andras ryggar? Och spelade inte alls illa snyggt och schyst som Smail.
  Jeppe spelade fult, såg sina motspelare i ögonen och lovade vid allt heligt att inte skicka hem dem, men gjorde det i all fall.
  Smail spelar rakt och ärligt på ett sätt som inte går att jämföra med Jeppes.

  Kan ju dock bara utgå i från det jag sett på tv.

  Reply
 12. Therese oktober 21, 2014 at 9:33 e m

  Lika ska det vara, inte illa.

  Reply
 13. Johanna oktober 30, 2014 at 9:35 f m

  Jag diggar dig som fan Paow, men att säga att Smail körde samma spel som Jeppe är lite missvisande. Smail var så jävla ärlig genom hela spelet, och precis som någon annan kommenterade så spelade han med respekt. Killen var smart, och jag tror att det va den främsta anledningen till att folk hatade på honom och ville få ut honom, vilket är sjukt falskt ändå. Verkligen synd, tror Paradise hotel precis förlorade en hel del tittare. Jag vill även tillägga en annan sak.. Om det är någon som kör samma spel som Jeppe så är det definitivt Kian. Vidrigare får man leta efter. Hade det har varit upp till tittarna hade Smail varit topp 3, han är verkligen omtyckt och förtjänar att stanna.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *