Spontan onsdag :)

Godmorgon!

Ligger och myser med min älskade Maddicken i soffan samtidigt som jag kollar igenom lite bilder från gårdagen 🙂 Det blev det en liten runda på stan med mina fina vänner! Vi drack lite vin hemma hos mig och kollade på Paradise. Visst är det spännande? Jag har blivit helt besatt! Säkert för att jag var med förra året och vet hur kul de har det i huset!

Vi hade som en liten Mallis/Ph reunion hemma hos mig igår, hur kul som helst! Efter ph tog vi en taxi in till Langolo sedan fick vi ett härligt bord på Collage, det blev en liten runda på Cafet också där det var helt packat! Kändes lite som en studentfest men det var roligt! Vi åkte iaf hem i god tid, man orkar lixom inte lika mycket längre haha.. Börjar väl bli gammal 😉

4

Rosie & Jasse <3

(Visited 7 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. lebanezzas oktober 2, 2014 at 5:56 e m

    Hej! Tack för din kommentar. 😀

    Reply
  2. Sara oktober 2, 2014 at 9:07 e m

    såg dig på white room med kian, måste bara säga hur fin du var!! svårt att se helhetsintryck på bilder men IRL är hela du verkligen en pingla (Y)

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *