Stolt vän!

Jag blir så stolt att jag spricker ibland av mina vänner. Något jag verkligen avskyr är näthat och tiden efter paradise har vart helt sjuk med folk som verkligen öppet skrivit massa skit och hat om mig. Det sjuka är att alla psykfall typ kommer undan med det och man tycker att vi som bloggar eller är kända för skylla oss själva? Det är bara sjukt.

Glöm mig och Kissie och alla andra bloggare för en sekund och tänk på alla småkids som ser hatet i sociala medier och pratar likadant med varandra? Fy fan, jag blir så arg och säg inte att det inte är så, jag har sett småtjejer så gamla som 9-10 år kalla varandra för de SJUKASTE grejerna ever. Varför gör ingen någonting? Varför?!

Ni måste gå in och läsa det här brevet som Daniel Paris skrivit, gör det HÄR

Skärmavbild-2014-10-28-kl.-14.51.41

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *