The little black tips!

Rean fortsätter hittade massa snyggt som jag beställt hem i svart idag! Kommer nog nu i dagarna. Gå in och kolla om ni hittar något till er själva på rean – HÄR.
20141017-211547.jpg

(Visited 12 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Adina oktober 19, 2014 at 5:47 e m

  Den stora nyheten på bloggen är nu avslöjad! Klicka er in för att läsa mer!

  Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.
  Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.

  Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!
  Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.

  Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
  Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!

  Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
  [email protected]

  Reply
 2. Active Fitness oktober 19, 2014 at 6:35 e m

  Hej! Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

  Senare ikväll dyker ett inlägg upp om hur du gör av med dina ”cravings” !

  Reply
 3. tolerant oktober 19, 2014 at 7:06 e m

  Jag såg dig på Paradise Hotel när du hade sex med Kalle och visade brösten. Det var helt rätt att ha sex i tv. Jag tycker att du har världens finaste bröst och väldigt fin stjärt. Jag såg programmet i början men sedan tog jag uppehåll några veckor. Jag tittade igår igen och då såg jag dina bröst. Det är du som gör programmet värt att titta på. Jag ska se på det så länge du är med. Du har världens härligaste bröst.

  Reply
 4. Johanna oktober 19, 2014 at 10:21 e m

  Hej! Kan nästan aldrig se alla bilder du lägger upp. Kollar genom mobilen och det skulle vara så mycket roligare ifall man såg vad du lägger upp.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *