This question needs an answer:

20140924-153219.jpg

Jag har fått en del frågor om var jag gör mina fransar och det är väl dags att det presenteras nu när jag har gått hos samma ett tag. Det är så sjukt skönt att vakna upp med fräscha ögon och slippa spendera tid med smink på morgonen. Mina fransar gör hos Sweet Ambrosia på Södermalm. Om ni vill boka, så kan ni göra det via hemsidan här!! Passa på att skaffa er ett nytt set fransar nu innan höstrusket tar över helt.

(Visited 12 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. RITZ ÄGER oktober 22, 2014 at 11:12 f m

    varlfr kommer inte smail till örebro!!!!!????? få han till ritz den 29 oktober snälla!!!!!!! JAG FYLLER ÅR DÅ SKULLE BLI BÄSTA FÖDELSEDAGEN EVER<3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *