Ute i stan en sväng

Mina fina killar är här på besök och sover hos mig lite nu när dem är i Stockholm så vi har varit runt lite här och ska snart till pappas matbutik och köpa lite gott inför ikväll. Kanske filmkväll får se.

Tänkte även passa på att tipsa om fina mössor nu när det är så kallt och snart kommer att bli ännu kallare. Mössan jag har på mig med texten ” Vogue ” finns att köpa – HÄR kolla in fler mössor ifrån dem HÄR.

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 16.44.57 Skärmavbild 2014-10-12 kl. 16.45.28

Hörs sen!

(Visited 22 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Active Fitness oktober 12, 2014 at 5:32 e m

  Hej!
  Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

  Reply
 2. Thess oktober 12, 2014 at 7:30 e m

  Men vad många enkla och fina mössor, dags att köpa en nu tror jag! :3

  Besök gärna min blogg: http://tuwws.blogspot.se/
  I min blogg hittar du massvis med bilder på DIY tutorials/guider på blandannat: hår, smink, smycken, kläder, dekorationer och mycket mer!

  Reply
 3. Sandra oktober 13, 2014 at 2:23 e m

  Alltså va? kan någon förklara för mig varför alla som är med i olika realityserier på tv plötsligt blir bästa polare med andra c-kändisar från ingenstans? och hur går det egentligen till?

  Föreställer mig ungefär såhär : Paulina tar upp telefonen och ringer :
  – Hej Kristian!!!! mitt namn är Paow och jag både bloggar och har vart med med i paradise hotell som du säkert känner till.
  – Näääämen Tjenare äre kattpaow på linjen, va trevligt! har undrat när du ska ringa!
  – Jaa för nu när båda två är sådär lite kända och gått igenom samma saker …jag var kär i jeppe på hotellet, du i saga… ja jag känner att vi har en del gemensamt… så jag tycker ju vi börja hänga! elit måste hänga med eeelit om du förstår vad jag menar. Nä men kristian du verkar vara en sån hiiiiiiimla fin kille!
  – Men jag håller med, verkligen! blir så himla glad paulina, har alltid diggat dig som fan ska du veta! Ska du med och dricka lite bärtz ikväll då?
  – Ja lätt bangar aldrig på öl! kan du inte ta med jassa också? för hon alltså verkar så jävla skön och känner att vi skulle kunna bli riktigt bra polare vi med!

  Reply
  1. Erika oktober 16, 2014 at 11:43 e m

   För det första så kände ju paow och jasse varandra innan paradise, och för det andra så är ju paow med i denna säsongen också så varför skulle hon inte hänga med dem när hon lärt känna dem?

   Reply
 4. Ebba oktober 13, 2014 at 5:22 e m

  Vart har du köper dina du pindis? Jätte snyggt 🙂 (saken i pannan/mellan ögonbrynet)

  Reply
 5. klara oktober 15, 2014 at 8:27 e m

  du borde haffa kristian, sjukt bra kille! asså haffa som pojkvän hehe

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *