Vita tänder – nytt sätt

Fick precis hem en helt ny tandblekning hemma från Blue Illume och det är supersmidigt att använda.

tandblekning

Den största fördelen med tandblekning Stripes är enkelheten, det är bara att klistra på en remsa när det passar och låta den verka.

Jag fick även med en tandblekningspenna som jag underhåller tandblekningen med (ingår) vilket gav mig super vita tänder, ni kan beställa tandblekning här.

tandblekning bild

(Visited 37 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anette Starby oktober 21, 2014 at 5:07 e m

  Kan du inte visa dina tänder hur vita de blev? Jag fick hem från ett annat företag men deras skenor gick sönder så jag har inte kunnat prova den. Jag får ofta mail från blue Illume men har inte vågat prova.
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 2. Lena oktober 22, 2014 at 4:45 e m

  Dåligt att dom inte skriver ut mängd på sin sida. Hur många strip är det, hur många ml i pennan och vilken blekningsgrad? Tycker inte att deras produkt är bra alls, fick endast en tveksam skillnad efter 1 månads användning.

  Jag brukar köpa 30 stripes och 2 pennor med 28% karbamid peroxid, 3,5 ml från Crest för ca 50-100 kr hos ebay. Man får hålla lite koll på ebay för det är inte alltid så prisvärt. Men det är det bästa märke jag testat. Stripen/pennan behöver man bara ha 5 min helst varje dag under en vecka, sedan räcker det med underhåll när man själv tycker. Håller verkligen länge, perfekt!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *