"Färgar Finest varumärke"

Ibland blir jag så trött på människor som hittar på saker i media och sprider falska rykten. Ni som läser min blogg och känner mig privat vet att jag är riktigt ärlig och alltid står för vad jag tycker och tänker även om det sårar någon eller om jag ”skämmer ut mig”.

Jag nämnde tidigare att jag inte kommer att blogga kvar på Finest vilket ni även kan läsa på aftonbladet. Anledningen till varför jag väljer att sluta är egentligen rätt enkel. Min blogg är för stor för Finest och de ”satsar” inte på mig på det sättet jag vill. Jag behöver en push då och då och lite inspiration för att jag ska vilja blogga på bra dagligen och det känner inte jag att Finest ger mig. När jag talade ut och sa att jag är för ”proffsig” för Finest menade jag absolut inte att jag är bättre än någon utan snarare att min blogg är en utav Sveriges fem största bloggar och varit så länge vilket gör att jag borde ha en snygg design, bra annonser samt proffsiga bilder!

Alexander Erwik blir som många säkert märkt väldigt sur och upprörd när någon väljer att sluta blogga på finest. Han tar det personligt på något sett vilket jag inte gillar. Hade han varit proffsig och lyssnat på vad hans ”toppbloggare” ville/hade att säga hade nog ingen valt att sluta på finest för portalen i sig är bra! Sen kan jag tycka att det är löjligt av honom att tala ut i media om mig och Samir på det sättet han gör, han visste mycket väl hur frispråkiga och galna vi var innan vi ens började blogga där och att han nu valt att vända på steken och få det att låta som att jag och Samir inte får blogga kvar ”för att vi tar för mycket plats och färgar finest varumärke lite mer än önskvärt” är bara löjligt och en ren lögn!!

Alla som känner Erwik vet att han gör ALLT för att få in nya dokusåpakändisar på sajten, nämn någon som inte bloggat på finest från Paradise Hotel, Big Brother, Ensam mamma söker osv… Listan kan göras lång! Den kan även göras lång med vänner och bekanta till mig som bloggat där och fått en utskällning utav Alexander Erwik när de sagt att de vill byta portal. Jag tycker det är  oproffsigt att som chef ta det personligt, det är business. Kan inte nämna en enda vän som blivit väl bemött när de nämnt att de vill gå vidare, men det kommer väl Alexander att förneka precis som vanligt!

Med detta sagt vill jag bara tacka för min tid på Finest och jag tycker verkligen att det är en grym sida att starta sin första blogg på. De har härliga events och roliga klubbar att gå till så ni kommer garanterat att trivas. Mig hittar ni på Spotlife i december och då ska det bloggas på utav bara helvete!

(Visited 42 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. TomasT november 26, 2014 at 11:05 e m

  Häj!
  Jag älskar dig!
  Vet hur det det kan låta men jag vet att att du drygt 20 o jag drygt 40
  är tänkta för varann av ett enda skäl (själ)…..
  Livet o kärleken och det som är skönt med det.
  Och med allt som föds ur det….
  Men oundvikligen liv i ….. hur du du vill och hur det skall vara.
  Ta det, fånga det eller släpp i väg det och låt det dra….
  Låt mig älska din sleeve.
  Ge oss chansen.

  Jag är här.
  Långt från Stockholm, efter ett långt liv i Stockholm.
  Möt mig här vid sveriges längsta sandstrand.
  Låt mig mig bjuda på precis det du älskar. Du väljer. Kanske bråkar vi. (nä inte bråkar jag med dig om det)
  Vi dricker något som bubblar. Öppnar en till…
  Och sen förstår vi alla världens problem……. ;-))

  Sen bara löser vi dom!!!

  /T

  Reply
 2. Anna november 26, 2014 at 11:58 e m

  Hej Paow!! Vill börja med att säga att du har en sjukt bra blogg på alla vis.:)

  Vad roligt att du ska byta bloggportal.
  Tycker man kan vara glad för din skull. Det måste bli jätte spännande att få prova nåt nytt. Och sist men inte minst. Så måste jag få säga att jag tycker du är en otrolig vacker tjej.
  Och du verkar även vara en hur härlig tjej som helst. Må bäst och lycka till med allt. Kramis

  Reply
 3. Anette Starby november 27, 2014 at 6:53 f m

  Vilken idiot han är som ljuger i Aftonbladet. Jag är glad att jag aldrig valde Finest som bloggportal för det verkar vidrigt. Roligt att du ska välja spotlife för det är mycket bättre!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 4. sara november 27, 2014 at 10:30 f m

  har finest samt avsutat dina annonser på sidan? dåligs isåfall

  Reply
 5. Gå lägg dig november 27, 2014 at 1:12 e m

  Ni alla på paradise hotell är löjliga.

  Reply
 6. nansi november 27, 2014 at 7:17 e m

  Alltså! Hur billigt kan man bete sig???
  Det går nedåt för dig Paow, dags att ta en time out och överväga vad du vill göra med ditt liv.

  Reply
 7. Malin november 27, 2014 at 7:45 e m

  Ja du tyvärr vill folk framstå bättre!!

  Reply
 8. Emma november 29, 2014 at 9:42 e m

  Jag bloggade tidigare på finest och gjorde ett inlägg om att jag tänkte byta portal, fick då ett faktiskt ganska otrevligt mail där personen som svarade skrev i princip att de inte bryr sig pga min blogg inte är stor. Tyckte att det var väldigt lustigt och oseriöst att de ens lägger ner tid på att skriva så även om min blogg är ytterst liten och knappt har några läsare. Så nej, finest är inte direkt något att hänga i granen om man säger så 🙂

  Reply
 9. Kristin december 5, 2014 at 9:11 e m

  Alltså, när du va otrogen mot Hugo och fick det inspelat.. Då va du inte så värst ärlig. Visst, det kanske va ett misstag & aldrig igen men aja… Jag diggar dig ändå.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *